nlc.hu
Sztárok
Nagyot bukott Jessica Simpson – fotóval

Nagyot bukott Jessica Simpson – fotóval

Jessica Simpson majdnem nyakát szegte, mikor cipõjének sarka beakadt a szellõzõrácsok közé. A színész-énekesnõ úgy tervezi, otthagyja Los Angelest. Persze nem a félrelépése miatt.

Nem egyszerű az élet, még a sztárok világában sem. A szexi Jessica Simpsonnak úgy sikerült tökéletes entrée-ja közben balul lépnie, hogy párducmintás ruháján egy szakadás sem történt.







Jessica mostanában úgy tervezi, hogy elhagyja Los Angeles-i otthonát, és Nashville-be költözik. A 27 éves énekesnő állítólag azért döntött a költözés mellett, hogy inspirációt kapjon új albumához. „Jessica egy igazi countryalbumot szeretne csinálni. Már volt is Tennesseeben, hogy a Big and Rich countryduó egyik tagjával, John Richcsel írjon néhány számot, és hogy egy darabig ott éljen” – mondta a popsztár egyik ismerőse.


Úgy tűnik, azért Jessicának a munka mellett marad ideje a barátaival kikapcsolódni és éttermekbe járni, és megbotlani a rajongók előtt. Még szerencse, már kezdtünk aggódni érte…


 




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top