nlc.hu
Szabadidő
Sztárok koriztak a Jégteraszon – fotókkal

Sztárok koriztak a Jégteraszon – fotókkal

Debreczeni Zita vadonatúj frufrus frizurával, Rippel Viktor kislányát égbe emelve, Keleti Andrea férje oldalán, Karsai Zita pedig vágyakozó tekintettel kezdte a korcsolyaszezont. Az idei szezon elsõ jeges partija – fotókkal.




Jégterasz, WestEnd City Center

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig: 8.00–12.00; 13.00–17.00; 18.00–22.00; ill. péntek és szombat éjfélig
Korcsolyakölcsönzés »
A Jégterasz honlapja »
Az egyre korábban sötétedő, borongós idő egyik legjobb ellenszere kétségkívül a friss levegőn végzett, testet-lelket üdítő mozgás. A téli sportok és a különleges kedvelőinek legnagyobb örömére október utolsó napjaiban ismét megnyitotta kapuit az immár harmadik szezonját megkezdő korcsolyapálya, amely a legkedveltebb budapesti bevásárlóközpont tetején várja látogatóit.

A Jégterasz 2000 négyzetméteres koripályájára természetesen akkor is érdemes benézni, ha épp csak vásárolgatni vagy mozizni indult valaki a WestEnd City Centerbe, hiszen minden méretben lehet korcsolyát bérelni. Reggel 8 órától este 10-ig lehet aztán csúszkálni, piruettezni vagy éppen jégtáncolni, közben pedig a pálya két Jégbárjában teával, forralt borral melegedni.







Debreczeni Zita






Keleti Andrea és férje

  


 


 


 


 


 



 


 



 


 



A pálya megnyitásának napján már csapatostul, korcsolyával a kezükben érkeztek mindazok a lelkes fiatalok, akik az elmúlt évben is örömmel töltötték szabadidejüket a Jégteraszon. A hivatalos nyitóbuli ezúttal halloweenhangulatban zajlott, narancssárga-fekete dekoráció fogadta a sztárokat, akik gyermeki izgalommal válogatták ki a számukra megfelelő méretű korcsolyákat, majd tették meg az első köröket a pályán.








Rippel Ferenc


 


Elsőként a Jóban Rosszban sorozat bájos lányai érkeztek, Novák Heni és Mészáros Kitty, akik trendi ruhájukkal és ügyességükkel egyaránt felhívták magukra a figyelmet. Családostul érkeztek a Rippel fivérek, akiktől ugyan nem szokatlan, hogy a jég hátán is akrobatikával élnek, ezúttal visszafogottan, de annál lelkesebben siklottak a jégen. Csakúgy, mint a Szombat esti láz második szériájának táncbajnoknője, Keleti Andrea, aki szintén versenytáncos férjével érkezett, és rendkívül lelkesen korcsolyáztak egy órát, majd siettek haza gyermekeikhez, akiket viszont mindenképpen el fognak hozni a Jégteraszra korcsolyaleckéket venni.








Gál Csaba Boogie






Erdőhegyi Brigitta
 




 


 


 


 


 


 


 


 


 



A Sztárok a jégen korcsolyás csapatát ezúttal Karsai Zita képviselte, aki térdét fájlalva egyelőre nem merészkedik a jégre, de örömmel fogadta az ajándék szezonbérletet, mert a sportnak egyébként ő is szerelmese lett a műsor sikersorozata alatt. A másik Zita, Debreczeni a húgával együtt érkezett, ők is örömmel hódoltak a korcsolyázás örömeinek. Erdőhegyi Brigi egy divatbemutatóról sietett a pályára, és csak azért nem lépett a jégre, mert egy fellépésre igyekezett utána. A Cool TV csapatát ezúttal Müller Attila, Valkó Eszter, Kinter Oszkár és Mák Kata képviselte. Oszkárról és Katáról a külvilág számára most derült ki, hogy nemcsak egy tévécsatornánál dolgoznak, hanem egy párt is alkotnak. Felkészülten érkezett a pályára Gál Csaba Boogie is, aki jókat derült azon, hogy a Jégterasz DJ-je gyakran kérdezte meg a zenéket váltogatva a korizókat, hogy vajon okosabbak-e, mint egy ötödikes? A vetélkedő főcímdalát éneklő Boogie is úgy távozott az est végén, hogy rendszeres látogatója lesz a Jégterasznak, ahová tehát mostantól kezdve szünnap nélkül egészen márciusig várják a korcsolyázni vágyókat.

Fotó: Oláh Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top