nlc.hu
Sztárok
Jacko ismét gondban van

Jacko ismét gondban van

A mostanában keveset foglalkoztatott Michael Jackson nem tervez koncertkörutakat, viszont lehetséges, hogy új fedél után kéne néznie, mert már a Pitt–Jolie házaspár is Neverland nevû birtoka felé kacsingat.

A hányatott sorsú híresség úgy véli, ötvenévesen már nem neki valók a gigantikus világ körüli koncertkörutak megpróbáltatásai. Nyilatkozata szerint Michael nem szeretne úgy járni, mint James Brown vagy Jackie Wilson, akik csak rohantak fellépésről fellépésre, és közben kikészítették a szervezetüket. „Bárcsak Brown képes lett volna visszavenni a tempóból, hogy öregkorára egy kicsit élvezhesse munkája gyümölcsét!”







Az énekes kijelentette: szerinte ő semmit sem változott a Thriller 25 évvel ezelőtti megjelenése óta, az, hogy romlott életű sztárnak kiáltották ki, a legkevésbé az ő bűne. „Az emberek már csak olyanok, hogy szeretnek történeteket gyártani a titokzatos szomszédról, akit oly ritkán látnak” – mondta az énekes.


A minap egy hitelezője januárig adott haladékot Jacksonnak, hogy törlessze 23 millió dolláros tartozását – ha ez nem történik meg, elárverezik híres birtokát, Neverlandet. Michael Jackson korábbi tanácsadói 2006-ban azt tanácsolták az énekesnek, hogy ütemezze át a Neverlandre felvett kölcsönt. Angelina Jolie és Brad Pitt állítólag már többször is érdeklődött az ingatlan felől, egyelőre azonban nem tudtak hiteles információhoz jutni az árával kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top