nlc.hu
Otthon
Újabb lakók a Városréten

Újabb lakók a Városréten

Néhány hete a Városrét elsõ épületének, az Amarillisz Kertnek a birtokba adásáról számoltunk be, most pedig már a második ingatlan, a Tulipán Ház lakói is beköltözhetnek otthonaikba.




Az építési projektek gyakori problémája a határidők betartása, a Városrét azonban második alkalommal bizonyított. Az előzetesen tervezett decemberi időpont helyett már november elejétől beköltözhetnek a vevők. A 60 lakás és 5 üzlethelyiség jelentős része már elkelt.


Tibold Szilárd és családja tegnap az elsők között vehette át két szoba nappalis otthonát.


– Annyi albérlet és költözés után végre saját otthonunkban ünnepelhetjük Benjámin első születésnapját. – mondta el kérdésünkre a családfő, amikor jelenlegi lakáshelyzetük után érdeklődtünk. – Gyorsan elrepült az a másfél év, amikor először jártunk a Városrét Irodájában. Nem rendelkeztünk nagy anyagi tartalékokkal, így nagyon kedvező volt számunkra az akkori 10-90-es finanszírozási lehetőség. Örülök, hogy bátran belevágtunk és az albérlet helyett a saját lakás törlesztése mellett tettük le a voksunkat – tette még hozzá Tibold Szilárd.

A Tulipán Ház tervezése során a beruházó Engel Csoport a vásárlók igényeihez alkalmazkodva zömmel két-, két és fél-, illetve háromszobás kulcsrakész, konyhabútorral és elektromos eszközökkel is felszerelt lakásokat alakított ki. Így a Mosoni-Duna közelében fekvő, öt emeletes épület ideális a családok, vagy gyermeket tervező fiatalok számára, de a kényelmet szerető szinglik is otthonra lelhetnek a pikáns stílusú, jellegzetes épületben. A beruházó szerint a vásárlók döntése mögött az esetek többségében a jobb életminőséget biztosító, tágasabb otthon iránti igény állt.







A beruházó felmérése szerint a döntési szempontok között fontos volt, a természet közelsége, a zöld területek nagysága, amely a Városréten meghatározó.

Az első két épületet összekötő és körülvevő úthálózat, amely biztosítja a jó közlekedést. Beléptető rendszerrel ellátott mélygarázs, valamint felszíni vendégparkolók adnak helyet az autótulajdonosoknak járműveik biztonságos elhelyezésére.

Mint megtudtuk a beruházótól, még vannak szabad, már költözhető lakások, amelyek akár már nulla százalék kezdőrészlettel is megvásárolhatók.
A Városréten zajló építkezés első ütemének harmadik épületébe, a dunai panorámás Dália Palotába, a tervek szerint 2008 decemberében költözhetnek az első lakók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top