nlc.hu
Szabadidő
A Harlem Gospel Singers Budapesten

A Harlem Gospel Singers Budapesten

Magával ragadó, felemelõ, spirituális és kirobbanó – ilyen a gospel nyelve. A The Harlem Gospel Singers idén is fergetes koncertet ad Budapesten. Gyere el, és hagyd, hogy elringassanak a régi dallamok!




The Harlem Gospel Singers & Band
That’s spirit!

Időpont: 2007. december 06. 19.30
Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont “A”
Bővebb infó »





Immár több mint 15 éve annak, hogy a gospel koronázatlan királynője, Queen Esther Marrow, Michael Brenner és Roseanne Kirk segítségével egyesítette erejét és kiváló énekesekből és zenészekből álló csapatot gyűjtött maga köré, hogy a tradicionális gospelt autentikusan, minden stilisztikai jellemzőjével együtt egy teljes újszerű megfogalmazásban állítsa nemzetközi színpadokra.

Harlem – New York lüktető városrésze, bölcsője és képviselője az afroamerikai kultúrának, otthona több mint 400 egyházközösségnek, – bábáskodott a társulat névadásánál, s így lettek ők a Harlem Gospel Singers.

A gospel fenoménjai összetéveszthetetlen hangzásukkal hódították meg Európa fővárosait; Helsinkitől Madridig, Párizstól Londonon át egészen Milánóig, Bécs, Köln, Berlin, Budapest – több mint 2 millió ember élvezi évről évre a világ legismertebb gospel formációjának az R&B, jazz és pop inspirálta előadásait.


Éld át Te is az élményt, a The Harlem Gospel Singers & Band egyedülálló koncertjén és hagyd, hogy elringassanak a régi dallamok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top