nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 16. péntek)

Napi horoszkóp (11. 16. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, még mindig kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Mindenképpen a biztonságot, kényelmet, izgalmat, cselekvést kell keresned, de ha megtaláltad, legyél ezzel képes megelégedni. Nagyon szereted, ha elismernek, a dicséret a számodra talán fontosabb, mint az, hogy vagyont szerezz. Az élet által nyújtott előnyök a számodra sokkal személyesebbek, és saját személyiséged értékelése sokkal fontosabb a számodra, mint a világ összes pénzvagyona.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatba került a Marssal. Állandóan le kell győznöd a feszültséget, ami megpróbál visszatartani a nyilvános szerepléstől, és teljes pihenésre ösztökél. Alkohol, kábítószer, doppingszer veszélyes a számodra, kerüld el őket. Ezek csak hozzásegítenének, hogy elfelejtsd, amit akarsz, amit tudat alatt el akarsz felejteni, mert fáradozásokat igényelne.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A tárgyilagos, elvonatkoztatott törekvések jobban megfelelnek a számodra, minden dologban. Világias dolgok felé törekvésedben sikerek várhatók, de a szerelemben kevesebb sikert érsz most el. A legtöbb zavar az életedben a másik nemmel való kapcsolatodban várható a napokban. Inkább vagy való művészi vagy szabad szellemi pályára, mint az üzleti életbe, mert magasan egyéni természeted inkább kíván személyes kibontakozási lehetőségeket, mint rutinos tudást.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Művészi területen sikereid lehetnek, ha meg tanultad konstruktívan használni drámai és mágikus tehetségedet, és ha életed személyes és romantikus oldalát kibontakoztathatod. Le tudod fordítani önmagad ismeretét a körülötted lévők nyelvére, így tekintélyes presztízst nyersz, mert megértő, rokonszenves intellektusod van, képes vagy nagy szempontok megértésére, különösen társadalmi dolgokban.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen kapcsolatban van a Neptunnal. Tanulással kapcsolatosan a türelmetlenség rossz tanácsadó, a felületesség bajba sodor. A kapkodás nem vezet jóra. Csábítóak lesznek azok az ajánlatok, amelyek gyors és eredményes tanulást ígérnek. Most könnyen bedőlhetsz ezeknek, és megtévesztheted önmagadat. Minden fű és fa születésekor lágy és rugalmas.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Ha engeded, hogy a fejed uralkodjék a szíveden, akkor sebezhetetlen leszel, ha a szíved uralkodik a fejeden (amire erősebb hajlamod van ma), saját magad kerékkötője leszel. Személytelenítsd az életedet, és messzire fogsz jutni. Jó üzletember lehetsz, mert anyagi dolgokban sokkal tárgyilagosabb vagy, mint intellektuális vagy emocionális téren, gyakorlati eszed előjön az üzleti dolgokban, intuícióid gyakorlatiasan pontosak, és nagyszerűen ki tudod választani, kivel érdemes üzletet kötni.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt, még mindig magára hagyták a többiek. Nem szereted megbántani az embereket, de inkább ezt teszed, mint hogy elhallgasd az igazságot. Hűségesen támogatod azt, akiről úgy gondolod, hogy megérdemli, és kiáll az új vagy elveszettnek látszó ügyek mellett a fanatizmus lázában. Szenvedélyes vagy a szerelemben, gyűlöletben, intellektuális és művészeti dolgokban.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódhoz, a Plútóhoz, lépésekre van csak a Jupiter, a szerencse bolygója. Óriási lehetőségek állnak előtted, s az energiád is adva van hozzájuk. Megnő az optimizmusod, bőségesen akad munka, ami a kedvedre való vagy anyagilag kielégítő. Szerencsés és népszerű ilyenkor az ember. Vigyázz, nehogy elveszíts valami lehetőséget azáltal, hogy egyszerre túl sok mindenbe kezdesz bele. Ne költekezz, inkább gyűjts. Jó bevételi időszak ez, ami bőkezűvé és nagyvonalúvá teheti az embert, s ez a későbbiekben esetleg hibához vezet.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, nagyon közel van a Plútóhoz. Mindenképpen szükséges a lazítás. Filozofikus gondolkodás jellemzi ezt az időszakot, nagyvonalúan tekinted az embereket, problémákat, nem merülsz a részletekbe. Nagy benned az odaadó lelkesedés, hajlamos vagy valamilyen vallás vagy hasonló rituális elfogadására. Ritkán leszel radikális forradalmár, inkább hajlamos vagy az utópisztikus gondolkodásra, mint az anarchiára. Az osztályozás szükségessége erős benned, kategorizálod és megszervezed az információidat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes kapcsolatban áll a Merkúrral, a Szűz jegyében. Ez arra ösztönöz téged, hogy a szokásosnál is komolyabban vedd a kötelességeidet. A részletekre is jobban odafigyelsz, mint máskor. Szorgalmad, kötelességtudatod ezért most vitákba sodorhat. Igyekezz figyelembe venni mások érdekeit is, lehetséges, hogy ők más időket élnek, esetleg több pihenésre van szükségük. Ne erőltesd túlzottan másokra saját temperamentumodat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, nem szeretne elválni a Marstól. Hajlamos vagy arra, hogy mindent saját vitalitásodra, igényeidre építs. Az eredmény az, hogy amikor többé már nem kérhetsz segítséget, rá kell jönnöd, hogy gyenge alapokra építettél. Nem vagy felszínes teremtés, mély vagy és komoly, de felszínesnek tűnsz a viselkedésed miatt. Természeted lényege: függetlenség, értelmi, cselekvési, gondolkodási és kifejezési téren egyaránt.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, ma a Naphoz kapcsolódik. Logikus, intellektuális, helyesen vitázó, de nagyon állhatatos ember vagy a véleményeidben, nem lehet elfordítani attól, amit helyesnek és jogosnak vélsz, de észérvekkel nagyon megközelíthető vagy, és bele tudod élni magad a másik gondolatmenetébe, ha nem találod azt becstelennek. De ha becstelennek találod, ne habozz ezt megmondani a másiknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top