nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 06. csütörtök)

Napi horoszkóp (12. 06. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Jó alkalom aprólékos tervek kidolgozására és a türelmes odafigyelést igénylő, pepecselő munkák elvégzésére. Nem „gőzölögsz” az energiabőségtől, de képes leszel az egyenletes erőkifejtésre elég hosszú időn keresztül. Képes leszel nagy önfegyelmet is tanúsítani. Ez tehát jó alkalom arra, hogy személyes gyarapodásodat, önismereted fejlesztését vagy bármely más, hosszú távon megtérülő feladat elvégzését tűzd ki célul.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, együtt áll a Holddal. A mai napra illő szó: harmónia. Mivel képes vagy arra, hogy harmonikus környezetet teremts, szerencséd lesz a házasságodban vagy a párkapcsolatodban. Népszerű leszel a széles körű nyilvánosság előtt, munkakapcsolataidban pedig nem ütközöl akadályokba. Kifejezett jogászelmével rendelkezel, ezért sikereket várhatsz minden ágazatban, amelyek bármely módon kapcsolatban állnak az igazságszolgáltatással.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Nyilas jegyében áll már. Az eltökéltséged határtalan és megingathatatlan, ezért nincsenek akadályok a mai napon, mindent el tudsz érni, amit akarsz. Ha a Merkúrnak nehéz aspektusai vannak a saját születési horoszkópodban, meg kell tanulnod átértékelni azon törekvésedet, hogy hasznot húzz mások gyengeségeiből, igyekezz kikerülni, hogy kedvezőtlen ítéletet hozz olyan emberekről, akiknek kevesebb szerencséje van az életben, mint neked.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma a Skorpió jegyében áll, együtt a Vénusszal. A Hold ilyen állása kihangsúlyozza a szellemi értékeidet, nem értékeled a tudást csak magáért a tudásért, hanem arra törekszel, hogy ezt a gyakorlatban is használni tudd. Kiváló a felfogásod. Gondosan és nagyon kritikusan elemzed az összes érzelmi benyomást. Érdeklődsz mindenfajta tudomány és az okkultizmus iránt. Jövőbe látó képességed van, és ha igyekszel, ezt magas fokra fejlesztheted.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, az Uránusszal kapcsolódik ma. Számodra csak két véglet lehet, vagy szimpatikus valaki, vagy ellenszenves. Ha valaki ellenszenves, ne kísérletezz vele, hogy megismerd, ne foglalkozz tovább az illetővel. Szereted, ha dicsérnek, ha munkádat, eredményeidet elismerik, személyedet ajnározzák, bár a hízelkedőket tulajdonképpen megveted. Mindig van rejtett arcod is. Inkább zárkózott vagy, nem adod ki önmagad, viszont élénken érdeklődsz mások felől. Jól tudsz titkot tartani, ami nem tartozik másra, azt most se mondd el.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Nyilas jegyében áll. Emiatt nagyobb terveid lesznek, és telhetetlenül kíváncsivá válhatsz. Tele leszel lelkesedéssel, sok ágazatban érdekelt lehetsz, és hajlamos leszel a túlzásokra. Átlagon felüli az intelligenciád. Kedves vagy és tele vagy van optimizmussal, kitűnsz szónoki tehetségeddel. Habár élvezed a tekintélyt, az önuralmadat fejlesztened kell. Ez a mai bolygóegyüttállás kihangsúlyozza az oktatással, történelemmel való foglalkozást és a nyilvánossággal való kapcsolatot.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma jegyet váltott, és a Skorpió jegyéből folytatja útját. Jó üzleti érzéket ad ez a mai aspektus, és nagy szívósságot jelez. Apró dolgokban takarékossá tesz, nagy dolgokban viszont meggondolatlanul szórhatnád a pénzt. Ez az aspektus rendszerint szükségessé teszi, hogy időnként gondos legyél anyagi dolgokban, és minél gondosabb voltál fiatalkorodban, annál kevésbé kell annak lenned később.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma túlságosan is visszavonulsz, és ezzel eltávolítasz másokat magadtól. A Plútó kellemes fényszöge a Vénuszhoz extra érzéki aspektus, és ezzel minden jó „médium” rendelkezik, ez a bolygófényszög rámutat a kitűnő érzelmi regenerálódóképességedre is. Érzéseid mélyek és erősek. A plútói erő azt eredményezi, hogy tudattalan erők buknak a felszínre lelkivilágodban. Belső életed igen intenzív, kapcsolataid mélyek.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, saját jegyében áll, egy lépésre a Plútótól. Stabilitást ad ez a jellemedhez, és bizonyos mértékben anyagi szerencsét azáltal, hogy olyan szerencsés jellemvonást ad, amely előnyös a gazdasági helyzetre és kiszélesíti a világnézetedet. Üzleti pályádon építheti a vagyont, és közkedvelt irányítóvá és vezetővé tehet téged. Kellemes kapcsolatban áll a Jupiter a Vénusszal, nyugodtan vásárolj egy sorsjegyet, valószínűleg nyerni fogsz vele.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Bak jegye az 5. ház csúcsán komoly muzikalitást ad neked, főleg, ha a születési horoszkópodban az aszcendensed az Oroszlán vagy a Mérleg jegyébe esik. Ma ne nagyon ugorj bele kockázatos ügyekbe, inkább megbízhatóbb, konkrét hasznot hozó dolgokba fektesd bele az energiáidat. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, már a Szűz jegyében tranzitál, fontos, hogy növeld az önbizalmad.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. Ennek a kapcsolatnak a jellemzője az előre nem látás. Eredeti és különleges partnert szeretnél magad mellett tudni, vagy legalábbis ilyennek képzeled el a kapcsolatotokat. Könnyen előfordulhat, hogy hirtelen házasságra lépsz, csak nehogy aztán gyorsan elválj. Lehetséges az is, hogy még éretlenül házasodsz, hogy azután megértve elkövetett hibáidat, újrakezdj mindent.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, ma nem kíván senkihez sem kapcsolódni, a vállalkozások házában azon töpreng, merre is lépjen a továbbiakban. Valószínűleg szeretnél különleges emberként szerepelni valamilyen közegben, vagy esetleg a világ előtt. Kedvez neked ez a bolygóállás, főleg akkor, ha az emberiség érdekében szeretnél valamilyen módon tevékenykedni, akár egy kórházban, egy gyermekintézményben vagy valamilyen karitatív egyesületben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top