nlc.hu
Nyereményjátékok
Hódítanak a muminok

Hódítanak a muminok

Meseregény és CD-ROM keresi betûket faló olvasóit, monitort bûvölõ játékosait






www.cdv-sevenm.hu
Egyre ellenállhatatlanabb a kedvesen bumfordi skandináv csodalények előrenyomulása magyar földön… Ennek ékes bizonysága, hogy a Tove Jansson világhírű muminregényeit bemutató könyvsorozatnak most jelent meg a harmadik darabja, az írónő művein alapuló számítógépes játéknak pedig négy része is piacra kerül az idén.

A Napkút Kiadó sorozatának legfrissebb darabja a Szentivánéji rémálom című regény, amiből kiderül, hogy Szent Iván éjjele csupa bűbáj és rejtelem. De mi történik, ha örömtűz helyett vulkánkitörés szakad a muminok nyakába? Mi a teendő, ha a régi babonák ezúttal életre kelnek, és a szentivánéji álom hirtelen lidércnyomássá változik? Szerencsére Tove Jansson hősei mindenre találnak megoldást a maguk bumfordi módján. A kalamajkák közepette olvasóként te is bepillantást nyerhetsz a titokzatos Teátrumba, és végül mind igazat adhatunk Shakespeare-mesternek: valóban színház az egész világ. Még Mumin-völgyben is.








www.napkut.hu


A seven m Kft. több játékkal is kedveskedik azoknak a gyerekeknek, akik a számítógép előtt ülve is szívesen időznének a múminok között. A sorozat első része a Múmin – Bújócska című játék. Ebben a történetben különös lény érkezik a Múmincsaládhoz, aki valamiért olyan ügyesen elrejtőzik előlük, hogy már csak a monitor előtt csücsülő gyerekek tudják előkeríteni. Ebben a vidám készségfejlesztő játékban – a Múminház szobáiba zajló bújócskázás közben – gyermeked szórakozva tapasztalhatja meg a felfedezés és tanulás örömét. Az elbűvölő mesét káprázatos rajzok és szórakoztató hangeffektusok teszik még élvezetesebbé a számítógép képernyőjén.









www.cdv-sevenm.hu

Keressétek a könyveket és a PC-játékokat a nagyobb könyvesboltokban és közvetlenül a kiadóknál!

www.napkut.hu
Napkút Kiadó Kft.
1014 Bp., Szentháromság tér 6.
Tel/Fax.: (1)-225-34-74 

www.cdv-sevenm.hu
seven m Kft.
1037 Budapest, Szépvölgyi út 33.
Telefon: (1) 430-3750
Fax: (1) 430-3759

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top