Párban élők





Azok a Bikák, akik párkapcsolatban élnek, harmonikusan, békés hangulatban kezdik a 2008-as évet: váratlan meglepetéssel okozhat örömet nekik a párjuk. Ezzel akár régi nagy vágyuk teljesülhet. Lehet ez egy utazás vagy egy baba megfogantatása. Ez utóbbi csak akkor jöhet szóba, ha mindketten felkészültek rá.

Az év elején adódhatnak feszültségek kettejük között abból, hogy a Bikák kaphatnak olyan állásajánlatot vagy új pozíciót, ami hízelgő, de sokkal több időt vehet el a párkapcsolattól. Ezért jól gondolják át a Bikák, hogy elvállalják-e!

Külföldi utazás vagy munkalehetőség is megjelenik az év elején. Ezt nem kellene kihagyni, mert hatalmasat lendíthet a Bikák hitén vagy anyagi helyzetén.

Tavasszal nagyon fontos, hogy sokat beszélgessenek a párjukkal. Lehetőleg minden vitás helyzettel, feszültséggel kapcsolatban kommunikáljanak, hogy semmi se maradjon bennük. Ezzel nemcsak a békét sikerülhet fenntartani, hanem ezáltal még meg is erősödhet a szövetségük.

A Bikák a születésnapjuk környékén hiúbbak lehetnek, mint korábban. Hajlamosak lesznek többet költeni önmagukra, mint az valójában ésszerű lenne. Ezt a párjuk nem fogja jó szemmel nézni. Ebből kialakulhatnak viták, ha a Bika nem tanúsít egy kis önfegyelmet.

Júliusban a legjobb párkapcsolati gyógyszer a rövidebb belföldi utazás lehet. Nem érdemes drága luxusszállodába menniük, inkább valami családias helyet keressenek, ahol kedvükre „turbékolhatnak”.

Nyár végén, ősszel feszültség támadhat kettejük között. A nézeteltérés oka valószínűleg az otthonukkal lesz kapcsolatos. A Bikák szépíteni, felújítani vagy költözni szeretnének, míg párjuknak esze ágában sincs pénzt költeni ilyen célokra. Fontos, hogy jussanak valamilyen közös véleményre, mert a viták megkeseríthetik a napjaikat. Ha sikerül kibékülniük, illetve megbékélniük, akkor az év vége felé egy utazással ajándékozhatják meg magukat…

Párra várók





Azok a Bika szülöttek, akik párt keresnek, rögtön januárban váratlan, hirtelen pozitív fordulatot tapasztalhatnak meg ez ügyben. Különösen nagy esélyük van a szerelem terén, ha külföldre utaznak. Meg fognak lepődni, milyen „lehetetlen” szituációban lehet összeismerkedni. Vicces vagy kínos helyzetbe kerülhetnek a Bikák, de ne feledjék: „Csak az a ciki, amit mi magunk annak tartunk!” Vagyis a lazaság és a humor a legnehezebb helyzetből is kimentheti az embert, sőt így sülhet el a legkedvezőbben a dolog. Vagyis happy end…

A Bikák még az év elején kaphatnak olyan állásajánlatot vagy új pozíciót, akár külföldi munkalehetőséget, ami hízelgő, de sokkal több idejüket rabolhatja el minden mástól, így például az újonnan induló párkapcsolattól is. Ezért jól gondolják át, hogy elvállalják-e! Ha mégis, akkor szembesülhetnek azzal a régi bölcsességgel, hogy „mindennek ára van”…

Születésnapjuk környékén a Bikák hajlamosak lesznek még válogatósabbak lenni, mint korábban. Szinte minden „jelentkezőben” találnak kivetnivalót. Igaz, hogy nagyon jó ízlésük van a Bikáknak, de a túlzott válogatás ahhoz vezethet, hogy kénytelenek lesznek egyedül a tortán lévő gyertyákat meggyújtani és elfújni…

Júliusban egy rövidebb utazás kellemes találkozást hozhat. Nem szabad túlzott elvárásokat támasztaniuk az új kapcsolatban. Nem kell és nem is szabad rögtön összeköltözni, mert a nyár vége és az ősz feszültségeket, vitákat tartogat. Jobb most egy laza, de vidám kapcsolatra törekedni, amely mindkét fél számára kikapcsoló és feltöltő. Ráér később is elköteleződni! Ősszel a Bikák egyébként is végre úgy élvezhetik az életet és a szexet, ahogy arra igazán vágytak – de ebbe még egy gyermek nem fér bele, ezért fontos, hogy védekezzenek!

Az év vége a magány végét is jelentheti a Bikák számára…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top