A Bak jegyében születettek a versengésben, csatározásokban aratott sikerekkel élhetik meg a 2008-as esztendőt. A munkában új, szokatlan kihívások elé nézhet, de nem szabad visszarettenni, minden adottsága és segítsége megvan ahhoz, hogy rátermettségét bebizonyíthassa. A Botok ötös és a soron következő A Bolond kártyája is az ismeretlen meghódítását, a tanulást és a sikert szimbolizálja. Bár óvatosságra is figyelmeztet A Bolond kártyalap, hiszen a sorozatos siker elérése idővel túlzott önbizalmat, felelőtlen lépéseket is jelez. Összerombolhatja eddigi sikereit, ha figyelmen kívül hagyja a Kardok Lovagja jelzéseit, ami személyes kapcsolataiban konfliktusokat, szakítást okozhat. A szerencsés karrier építése, az anyagiakra való koncentrálás érzéketlenné, nyerssé teheti a Bak jegyű embereket egy rövid időszakra.

A koronakártya a Kelyhek hármas!

A korlátokat nem túllépő, de minden lehetőséget fáradhatatlanul kihasználó Bak jegy egy egészségben, sikerekben, boldogságban megélt évet tudhat maga mögött a 2008-as év elteltével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top