A Halak szülöttek odaadóak, szeretetteljesek, segítőkészek, önfeláldozóak és empatikusak. Nagyon fejlett intuíciós képességük van, emiatt gyakran hóbortosnak, bolondnak tartják őket. Amennyiben hallgatnak a megérzéseikre, jó pár nehézséget elkerülhetnek. Igazi művészlelkek: bármilyen művészeti ágban megállják a helyüket, de különösen a vizuális csatornájuk működik jól. Akár festenek, akár fotóznak, olyasmit képesek láttatni, amit a többiek észre sem vesznek.

Öltözködésük, otthonuk gyakran rendezetlen, mert önmagukkal keveset törődnek. Sokkal szívesebben fordulnak mások felé. Szívesen és sokat segítenek elesett, beteg, szerencsétlen embertársaikon.

Akár férfi, akár nő a Halak szülött, az emberségesség és a jólétben élők számára kötelező jótékonykodás szellemében él.

Kedvenc színeik: a vízzöld, az algazöld, a rózsaszín, a világoslila és halvány, áradó, vágyteli színek.

Kedvenc virágaik: a mimóza, a mák, a liliom.

Házuk, lakásuk: széles skálájú a stílusuk a „menekült”-modelltől kezdve (bolhapiacon és ócskásboltokban összeszedett bútordarabok) az Ezeregyéjszaka keleti álomvilágán át a „semmi lehelete” modellig (rizspapír falak, sáspadló, zen stílusú tusrajzok), néha stílustalanul kaotikusak.

Kedvenc férfiviselet: lötyögő, bő ruhadarabok, póló, kerek, keret nélküli szemüveg, csuhaszerű szerzetesöltözék, szerzetesszandál.

Kedvenc női viselet: ringy-rongy divat, pántos szandál, elmosódott színek, batikolt, bő ruha.

Kedvenc autómárkák: romantikus, öreg autók iránt vonzódnak: Renault 5, Citroën.

2008 legelején nem sikerül az elképzeléseiket megvalósítaniuk. Ne csüggedjenek, mert a születésnapjuk környékén sokkal jobb szériájuk lesz. Ekkor érdemes új ötleteket bedobni.

Nyár elején az otthonukban lehet egy kis felfordulás, amely megviselheti őket. Jobb, ha elutaznak, mert csak zavarják a munkát, ha idegesen akarnak besegíteni.

Az év vége felé a munkahelyükön lehet kisebb átszervezés, amely kibillentheti őket a nyugalmukból. Amennyiben rugalmasan állnak a dologhoz, a végére kiderülhet, hogy jobb lesz az új felállás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top