Sztárok

Oláh Ibolya ismét reflektorfényben!

Úgy tûnik, hogy Oláh Ibolya, a vadóc, igazán különc énekesnõ megtalálta önmagát, és sikert sikerre halmoz. A Casting minden címû filmben színészi tehetségét is megmutatta.

Oláh Ibolya talpra állt. A tiszadobi lány sikert sikerre halmoz, szerepet kapott az Aida című musicalben és a Casting minden című filmben, emellett számos koncertmeghívást is kap. „A jó kritikáknak örültem, akinek pedig nem tetszett, az tehet egy szívességet” – nyilatkozta az öntörvényű, tehetséges énekesnő a Vasárnapi Blikknek.








Az énekesnő szeretne végre egy saját lakásban élni valahol, bárhol is legyen az. Január végén tölti be harmincadik életévét, és a hírek szerint férjhez megy kedveséhez, Pistihez, ám mint többször nyilatkozta már, arra még nem készült fel, hogy kisbabát vállaljon.


Nemrég mutatták be Tímár Péter legújabb, Casting minden című zenés filmvígjátékát. A vígjáték szereposztása igen sokszínű, Kern András és Oroszlán Szonja mellett ugyanis Oláh Ibolya és Puskás Peti is megmutatja színészi tehetségét. A film zenei anyaga most a bemutatóval együtt került a boltokba, amelyen a mai hazai sztárok éneklik a ’70-es évek legnagyobb slágereit, például: Hotel Menthol, Darabokra törted a szívem, Fekszem az ágyon és az El kell, hogy engedj… Sőt igazi sláger lehet Oláh Ibolya dala, a Volt egyszer egy lány, amely már sokak kedvence.


Az újrahangszerelt örökzöld dallamok mellett az emberi kapcsolatok minden típusa is megjelenik a filmben, megismerhetjük a törtető sajtófőnököt Oroszlán Szonja személyében, a hírnévre vágyó pizzafutárt, akit Puskás Peti alakít, és akit egy rövid románc erejéig Ormos Katival is összehoz a kedves történet. Persze a remek fiatal énekes-színészek alakítása mellett a régi „öregek” is hozzák a tőlük megszokott színvonalat, jó esély van rá például, hogy Szacsvay László filmbeli egyik kedvenc szava akár szállóigévé is válhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top