nlc.hu
Szabadidő
Valentin napi Kisállat- és Növénybörze

Valentin napi Kisállat- és Növénybörze

A Valentin napi Kisállat-és Növénybörzén nem csak a legújabb kedvencedet szerezheted be, hanem ingyenes állatorvosi tanácsokat is kaphatsz. Irány a Petőfi Csarnok!

Sokan kedveskedhetnek szeretteiknek valamilyen szép növénnyel, illetve itt megvásárolhatják a már régen vágyott kis házi kedvencet. Kínálatban és látnivalóban nincs hiány, hiszen kölyök kutyák, cicák, kígyók és siklók, törpenyulak és tengerimalacok, egzotikus madarak és különböző terráriumi rágcsálók, pókok és papagájok, és gyönyörű növények színes kavalkádja fogadja a Csarnokba érkezőket.

Akinek nincs vásárlási szándéka, annak is igazi kikapcsolódás csak úgy nézelődni …

A szervezők soha nem feledkeznek meg az árva, elhagyott állatokról sem, így ezen a két napon is remélhetőleg nagyon sok cica és kutyus talál majd szerető gazdira.

A Kisállat Menhely, a Fehér Kereszt, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, mind-mind elhozza árva állatait.

Az állattartókat és az esetleges új gazdikat ingyenes állatorvosi tanácsadó segíti. Már a vásárlás előtt is érdemes tanácsot kérni, hogy biztosan tudjuk milyen változást hoz majd életünkbe egy új „társ”.

A börzén nagy választékban és kedveszményes áron beszerezhetők az állattartáshoz szükséges eszközök, eledelek, játékok is.

Tipp: minden gyerekjegy mellé meglepetés ajándékot kapnak a kis látogatók.

Időpont: 2008. február 9-10., 10 – 18.00
Helyszín: Petőfi Csarnok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top