nlc.hu
Aktuális
A baby boom folytatódik!

A baby boom folytatódik!

Christina Aguilera és Jennifer Lopez után most újabb színésznő családja gyarapodott egy gyermekkel. Egészséges kislánynak adott életet a Shark és a legendás Star Trek sorozat gyönyörű színésznője, Jeri Ryan.

A „Shark – Törvényszéki nyomozó” és a legendás „Star Trek” sorozat gyönyörű színésznője, Jeri Ryan második gyermekének adott életet a napokban. A 3,54 kilogrammos súllyal született Gisele nevű kislány egy Los Angeles-i kórházban látta meg a napvilágot, negyvenéves édesanyja jól van – olvasható a People.com internetes oldalon.

A „Star Trek” sorozat Hétkilencedjeként befutott színésznő tavaly nyáron mondta ki az igent Franciaországban Christophe Eme-nek. A francia származású étteremvezető és a színésznő nem sokkal a megismerkedésük után biztosak voltak abban, hogy családot szeretnének.

A People.com szerint az esküvőt követően, decemberben Jeri úgy nyilatkozott, hogy számára az édesanyja a legfőbb példakép, és szeretné, ha fia, Alex és leendő gyermeke is hasonlóképpen tekintenének és gondolnának majd rá. Jeri Ryannek az első férjétől már van egy 14 éves fia, Alex, akit egyedül nevelt.

Jeri Ryan a „Star Trek: Voyager” című tévésorozatban a borg Hétkilenced szerepével szerzett rajongótábort magának, a szereppel 2000-ben Saturn Award díjat is nyert. Mostanában a nálunk is látható „Shark – Törvényszéki ragadozó” és a „Boston Legal” című tévédrámákban játszik. Mozifilmben legutóbb pár éve, a „Pokolba a szerelemmel” című romantikus vígjátékban láthattuk. (NLC, fotók: People.com, TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top