nlc.hu
Aktuális
Kylie Minogue igent mond?

Kylie Minogue igent mond?

Az ausztrál popdíva tavaly februárban szakított Olivier Martinezzel, akiről kiderült, hogy más nőkkel is randevúzott. A többéves kapcsolatot ez év elején újra felmelegítették, s ha a hírek igazak, az énekesnő hamarosan menyasszony lehet.

Kylie Minogue prágai koncertjén jelenti be, hogy hozzámegy partneréhez, Olivier Martinez francia színészhez – olvasható a „Mlada fronta Dnes” cseh napilapban. Kylie Minogue május 12-én ad koncertet Prágában, és a lap szerint kétszáz barátját hívta meg az egyik luxusétterembe az egybekelést vagy az eljegyzést megünnepelni. A szervező úgy véli, a rengeteg VIP-jegy a sztár születésnapjával egybekötött eljegyzési ünnepségre érkezők számára kell.

Az ausztrál popdíva karrierje 1987-ben indult. Ekkor megjelent „Locomotion” című albumából 14 millió példányt adtak el. 2006-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, ezért lemondta „Showgirl” című turnéját.

A 39 éves Kylie Minogue – húga, Danii Minogue szerint – mindig is arról álmodott, hogy színpadon legyen az esküvője. Az ausztrál énekesnő május 10-én éjszaka érkezik Prágába, és több időt tölt a városban, mint „KylieX2008” elnevezésű turnéjának más helyszínein. Minogue május 15-én a Budapest Sportarénában is fellép.

Kylie Minogue és Olivier Martinez öt éve jár együtt, „se veled, se nélküled” típusú kapcsolatuk folyamatosan témát ad a média és a rajongók számára. A francia színész volt Kylie mellett, amikor az énekesnőt emlőrák miatt kezelték, és a média már 2006-ban arról spekulált, hogy házasság lesz a dologból. Ám a pár tavaly szakított, aztán az idén februárban újból együtt látták őket egy nyilvános rendezvényen. Kylie Minogue először ad koncertet Csehországban május 12-én. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top