nlc.hu
Trend
Gondolja magát karcsúra!

Gondolja magát karcsúra!

A környezetünk, a táplálkozás, a testmozgás mind-mind befolyással van a testünkre és a közérzetünkre is. Jó hír, hogy pozitív gondolkodással nemcsak a hangulatunkon, hanem közvetve az alakunkon is változtathatunk. Egy napsütéses tavaszi reggel éppen megfelelő arra, hogy elkezdjük!

Mosollyal menni fog! Tudta, hogy mosolygáskor több endorfin, azaz boldogsághormon szabadul fel, és a mosoly megszépít? Ez bármikor könnyen alkalmazható megoldás, ha tehát rosszkedve van, kezdjen el mosolyogni, és tapasztalja meg, hogy csak Önön múlik, milyen hely ez a világ.

Mosolygás, jó-jó, de ettől hogyan karcsúsodunk? Csak szépen lassan, ez nem egy expressz folyamat, át kell formálnia a gondolatait, és máshogy gondolnia a testére. Észrevette, hogy az emberek, de különösen a hölgyek annak szentelik a legtöbb időt a testükön, amivel a legkevésbé elégedettek? Ugye. Ezért teremtse meg azt a pillanatot, amikor nyugalma van, álljon a tükör elé, és vizsgálja meg magát alaposan. Mit lát? Minden bizonnyal olyan dolgokat, amelyeket nem szeret és amelyeket szeret magán. A következő körben próbálja csak a szeretett dolgokat meglátni és kiemelni a testén.

Ezt követően konstruktívan vegye számba, hogy mik azok, amiken önerejéből is javítani tud. Ha ezen túl van, akkor tűzzön ki elérhető célokat, és kezdjen is el tenni az érdekében. Testmozgás, táplálkozás és pozitív gondolkodás – ez a hármas együtt jár, és nagyon hatékonyan működik, ha mindegyikre megfelelő figyelmet fordítunk.

Esténként elalvás előtt gondolja végig, hogy milyen élmények érték aznap, hogy gondolkodott felőlük, és mit tett az új alakja érdekében. Találjon ki magának egy mondatot, amelyet mindig elmond, mielőtt elaludna, például: „Tudatosan formálom a testem, a munkám meghozza gyümölcsét.”

 

Ha szeretne egy kis extra segítséget a legjobb formájának visszaszerzéséhez, akkor a NIVEA innovációját, a My Silhouette! karcsúsító zselét ajánljuk fehér teával és ánizskivonattal. Akár négy hét használat után látványos eredményeket érhet el a kívánt helyeken. Ne feledje: testmozgás, táplálkozás és pozitív gondolkodás!

Ha szeretne még többet megtudni táplálkozással testedzéssel vagy életvezetéssel kapcsolatban, akkor iratkozzon fel a NIVEA My Silhouette tippek hírlevélre.

Mert a szépség jó érzés.

www.nivea.hu/mysilhouette

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top