nlc.hu
Trend
Grafológiai elemzés

Grafológiai elemzés

Grafológus szakértõnk játékán már többen is nyertek mindenre kiterjedõ íráselemzést. Itt közlünk moste gy rövidített példát a megszületett eredmények közül.

A szakértő több síkon is vizsgálja az írásból levonható következtetéseket.







Kattints a képre!
1, Mentális szféra: A vizsgált személy jó mentális képességgel rendelkezik. Gondolkodása „jobb agyféltekés” kreatív, fantáziadús, az értelmi készségét a szelektivitás jellemzi. Alapvetően jó koncentrációs érzékkel rendelkezik, képes az összpontosításra, de figyelmét információéhsége miatt nehezen képes egy dologra fókuszálni.

2, Önreguláció: Képes uralkodni az indulatain, érzelmi megnyilvánulásait kontroll alatt tudja tartani, ám képes érzelmi kitörésekre is. Nehezen képes sokáig egy dologra összpontosítani élménykereső attitűdje miatt.

3, Motiváció: Céljai, vágyai elérésében a szellemi érdeklődési terület és az anyagi szempontok is helyet kapnak. Nem kis szerepet játszik az életében a pénz és a vele járó dolgok. Az utóbbi időben a szellemi szféra a háttérbe szorult.

4, Személyközi kapcsolatok: A levél írója tele van életerővel, dinamizmussal, az élethez való hozzáállását optimizmus jellemzi. Ám ha kudarc éri, hamar elveszti kedvét, dinamizmusát: magasan kudarckerülő típus. A közösségben, társaságban nagy szerepet tulajdonít a népszerűségnek, életkedve sokszor a közösségre is pozitívan hat. Sokat fordít külsejére, esztétikus, dekoratív leányról van szó.

5, Emocionális (érzelmi) szféra: Érzelmi beállítottságú, nyitott és befogadóképes, érzelmi szinten nehezen képes önkontrollt gyakorolni. Romantikus és szeretetre éhes: párkapcsolatra abszolút igényt és ragaszkodást mutat, szüksége van arra, hogy társ legyen mellette, hiszen ebből merít erőt és életkedvet. Fontos számára, hogy környezetétől, társától állandó visszaigazolást kapjon. Egy kapcsolatban sokat képes nyújtani, ám elvárásai is magasak.

6, Pályaorientáció: A továbbtanulás elengedhetetlen, a jó mentális képességek miatt. A humán beállítottság miatt olyan területet javasolnék, ahol emberekkel, akár gyermekekkel foglalkozhatsz.
A fejlődéshez sok sikert kívánok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top