nlc.hu
Horoszkóp
A Mérleg illata

A Mérleg illata

MÉRLEG (09.24.-10.23.)

Jellemzői: Természete kedves és könnyed, jó kontaktusteremtő, ezért mindenhol szívesen látják és szeretik. Kifinomult esztétikai érzéke van, rendkívül fontos számára a jó ízlés. A szép dolgok iránti fogékonysága, illetve jó ízlése révén békés hangulatot tud teremteni. Alapvető igénye, hogy megőrizze belső kiegyensúlyozottságát, és hogy teljes összhangban legyen környezetével. Legjellemzőbb tulajdonsága a szépre, a harmóniára való törekvés az élet összes területén. Barátságát sokan keresik, mert személyes varázsa, előzékenysége és mások iránti őszinte tisztelete férfinak, nőnek egyaránt tetszik.

Illata: Kedvenc parfümje kiegyensúlyozottan nőies, az összhatásban pedig benne van az a meghatározhatatlan báj és varázslatosság, amely néhány asszonyból – Brigitte Bardot, Catherine Deneuve – sugárzik, akik a vérükben hordozzák azt a nőiességet, mellyel a Mérleg jegyében születettek rendelkeznek. A Mérleg-férfi is szinte már a bölcsőből hozza magával a flörtölés tudományát, kifinomult ízléséhez a könnyed és légies illatkompozíciók illenek.

Tipp hölgyeknek: virágos-gyümölcsös illatcsalád
Például: Armani – Gio, Clinique – Happy, Christian Dior – J’Adore, Donna Karan – DKNY

Tipp uraknak : citrus-aromás illatcsalád
Például: No 4711, Azzaro – Chrome, Armani – Emporio Armani White for Him, Calvin Klein – One, Thierry Mugler – Cologne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top