nlc.hu
Horoszkóp
A Vízöntõ illata

A Vízöntõ illata

VÍZÖNTŐ (01.21.-02.19.)

Jellemzői: Alaphangulata derűs és gondtalan. Egyénisége szabad kibontakoztatásához változatosságra van szüksége. Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból, mindig új utakat keres, és mindezt azért, hogy függetlenségét bizonyítsa. Sokszor játssza az előkelő kívülállót, aki lázad a régimódi életstílus ellen, mindent másképp akar, és elutasít mindenféle etikettet. Vonakodik azt tenni, amit mindenki mást tesz. Érthető hát, hogy illik hozzá minden, ami eredeti, különleges. Kifejezetten szociális érzésű, humánus. Nem kedveli, ha korlátozzák, a korlát neki csak arra való, hogy átugorja.

Illata: Különleges nő – különleges parfüm. Kerüli mindazt, ami konvencionális, illatban is a különlegeset, a szokatlant, az egyedit kedveli. Szereti a könnyű, pezsgő, fiatalos parfümöket, amelyek ravaszul és finoman körüllengik, s amelyet ha valaki megérez, azonnal tudja, csak ő lehet. A Vízöntő férfi kedvenc parfümje is felér egy függetlenségi nyilatkozattal, dinamikus, friss és lendületes illat.

Tipp hölgyeknek: virágos-fás-animális illatcsalád
Például: Armani – Emporio Elle White, Chacharel – Noa, Cophard – Madness, Gucci – Rush 2

Tipp uraknak: aromás-aqua és fás-aqua illatcsaládok
Például: Armani – Aqua di Gio, Kenzo – Kenzo for Men és L’Eau par Kenzo for Men, Rochas – Aquaman, Issey Miyake – L’Eau d’Issey pour Homme, Tommy Hilfiger – T by Tommy Hilfiger

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top