Aktuális

Háromgyermekes anyuka lett a sztár!

Folytatódik a baby boom a hírességeknél. A Gyűrűk ura és az Elizabeth sztárja, Cate Blanchett is világra hozta kisfiát. Az Oscar-díjas színésznőnek Ignatius Martin már a harmadik kisfia.

Eseménydús évet írunk a sztárbabák születését tekintve: nem sokkal azután, hogy Nicole Richie és Christina Aguilera egy nap különbséggel világra hozta gyermekét, Jennifer Lopez és Halle Berry is boldog édesanyává vált.

Ez azonban csak a kezdet, ugyanis még jó pár sztár ad majd életet gyermekének ebben az évben. Várandós többek között Nicole Kidman, Jessica Alba, Gwen Stefani, Lisa-Marie Presley és még sokan mások.

A 38 éves Cate Blanchett híres boldog családi életéről, 1997 óta él házasságban. A színésznő és drámaíró férje, Andrew Upton harmadik gyermeke alig egy hete született 3,6 kilogrammal az ausztráliai Sydney-ben. Ignatius Martin Uptont két bátyja várta, a hatéves Dashiell John és a négyéves Roman Robert.

– Minden jól ment – mondta Tim McKeough, az ausztrál színésznő sajtószóvivője a Sydney Theatre Companyben, ahol az Aviátor sztárja és férje művészeti rendezőként dolgozik.

Cate-et az idén két Oscar-díjra is jelölték, az Elizabeth: Az aranykor címszerepéért és az I’m Not There – Bob Dylan életei című filmben a legendás zenész megformálásáért. A szobrot a 2004-es Aviátor című filmért kapta, amelyben Katharine Hepburnt játszotta.

Napjaink egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő női sztárját az idén az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában láthatjuk, amint a szovjet Irina Spalko ügynök bőrébe bújva próbál borsot törni a kalapos régészprofesszor orra alá. A világpremier május 22-én lesz, azonban a szerencsések a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon, május 18-án megtekinthetik Steven Spielberg legújabb kalandfilmjét. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top