Szépüljünk

Dove hajápoló termékcsalád

Dove Sampon normál hajra

A Dove Sampon normál hajra hidratáló összetevőket tartalmaz, védi és ápolja a hajszálakat, erősíti haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja életteli, érezhetően puhább, rugalmasabb és fényes. Bőrgyógyászatilag tesztelt


Dove Sampon száraz és töredezett hajra

A Dove Sampon száraz és töredezett hajra intenzív hidratálókat tartalmaz, hidratálja és intenzíven ápolja haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja újjáéled, észrevehetően puhább, erősebb és fényes egészen a hajvégekig. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Dove Sampon zsíros hajra

A Dove Sampon zsíros hajra hidratáló összetevőket tartalmaz, gyengéden eltávolítja hajáról a szennyeződést, így felfrissíti azt, miközben biztosítja a megérdemelt ápolást, anélkül, hogy elnehezítené haját. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja valóban könnyű, rugalmas és fényes, hosszantartó tiszta érzést biztosít. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Dove Sampon festett hajra

A Dove Sampon festett hajra, mely intenzív hidratálókat tartalmaz, mélyen ápolja festett haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. Gazdag, krémes habja olyan gyengéden tisztítja és ápolja haját, ahogy semmilyen más sampon. Az eredmény: haja puha, hajszíne élénk és gyönyörűen ragyog. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Dove 2 in 1 Sampon

A Dove 2 in 1 Sampon hidratáló összetevőket tartalmaz, egyszerre tisztítja és kondicionálja haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja életteli, fényes, könnyen fésülhető és kezelhetőbb. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Korpásodás elleni Dove Sampon

A korpásodás elleni Dove Sampon hidratáló összetevőket tartalmaz, hatékonyan távolítja el a korpát már az első hajmosástól kezdve, miközben mélyen hidratálja haját. Gyengéden tisztít, és használata kellemes, megnyugtató érzést nyújt. Az eredmény: rendszeres használatával haja korpamentes, fényes és puha tapintású lesz. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Dove hajbalzsam normál hajra

A haj érezhetően puhábbá, rugalmasabbá és fényesebbé válik. Egy új érzés. Könnyű, finom összetétele azonnal átjárja a haját, és olyan gyengéden kényezteti azt, ahogy semmilyen más hajbalzsam. Használja a hajgyökerektől a hajvégekig, majd öblítse le. Bőrgyógyászatilag tesztelt


Dove hajbalzsam száraz és töredezett hajra

Könnyű, finom összetétele azonnal átjárja a haját és olyan gyengéden kényezteti azt, ahogy semmilyen más hajbalzsam. Használja a hajgyökerektől a hajvégekig, majd öblítse le. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Dove hajbalzsam festett hajra

Már az első használat után haja kiválóan fésülhető, könnyen kezelhető lesz. Érezhetően puhábbá, rugalmasabbá és fényesebbé válik. Egy új érzés. Könnyű, finom összetétele azonnal átjárja a haját és olyan gyengéden kényezteti azt, ahogy semmilyen más hajbalzsam. Használja a hajgyökerektől a hajvégekig, majd öblítse le. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Dove Intenzív Hidratáló Hajpakolás

A Dove Intenzív Hidratáló Hajpakolás gyengéden ápolja a hajat. Az aktív hidratálók mélyen regenerálják és intenzíven hidratálják a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítenék a hajat. Könnyű és gyengéd összetételének köszönhetően felszívódik a hajszálakba és azonnal kifejti hatását. A haj érezhetően simább, selymesebb és rugalmas lesz. A hajszín fényesen ragyogóvá válik. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top