nlc.hu
Ezo
Szaturnusz a Mérlegben

Szaturnusz a Mérlegben

A véredben van a partnereden való uralkodás az érzelmi bizonytalanságod miatt. Meg kell tanulnod a saját és mások érzései között megteremteni az egyensúlyt, ami a csak a szeretettel lehetséges. Ha feltétel nélkül szeretsz, akkor egyenértékûnek fogadod el a másikat, és nem akarsz rajta uralkodni.






 Szaturnusz a Mérlegben




 







Élete filmjei:
Ha lepergethetnéd életed filmjét, sikerülne feltárnod saját múltadat, pontosabban, hogy mit tettek az ősök, akkor több csalódást és kiábrándulást találnál benne, amelyet a szerelem, a partner, vagy szövetségesnek hitt személy, vagyis mindig mások okoztak nekik. Az egyenlőség törvényét kölcsönösen nem tudták gyakorolni sem ők, sem mások velük szemben. Miután őseidnek valaki csalódást okozott, megpróbáltak elégtételt venni, de a Szaturnusz helyzete alapján nem azon, akitől elszenvedték. Nem annak adták vissza, aki ezt okozta nekik, hanem ártatlan embernek, amivel újabb karmákat építettek.

Karmikus kiteljesedés:
Emberi kapcsolataidban, különösen azokban, amelyekben erős érzelmi szálakkal kötődtök egymáshoz, vissza kell húzódnod, és segítened, hogy a másik érvényesüljön. Figyelj oda azokra, akiket megismertél, és kezeld őket egyenrangúnak. Jó lenne, ha ezt már a megismerkedés pillanatában éreztetnéd a másikkal. Ami a legfontosabb, hogy a családtagjaidat, a lányodat és a fiadat egyformán szeresd. Ugyanis a gyerekeknek mindig problémát jelenti, hogy melyik szülő hogyan szereti őket.

A jelen karmikus feladata:
– Három lépés távolságot kell tartanod azoktól az emberektől, akik el vannak kötelezve másoknak, vagy valamilyen közösségnek, mert ők csak a saját érdekeiket fogják nézni, és téged is ezekért fognak csatasorba állítani.
– Vállalj több áldozatot humanitárius, vagy kultúrával kapcsolatos területeken.
– Házasságot csak érzelmi alapon köss, amelyben képes leszel a karmikus feladatot gyakorolni, így lesz ez a szövetség szerencsés mindkettőtöknek.
– Nagyobb társadalmi élet élése, a nagy társaság összefogása, és annak mozgató rugójává válás, amelyben gyakorolhatod az egyenlőséget.

Karmikus kötelessége:
A gyermekek egyformán szeretésén kívül a nagyszülőkről való gondoskodás. Ne viselkedj túlságosan szigorúan, vagy keményen a házastársaddal, vagy a társakkal, mert már nem tudod gyakorolni az egyenlőséget, és te magad válsz magányossá, még ha kapcsolatban élsz, akkor is. Ne keseregj azon, hogy kik a rokonaid, és hogy házastársad még több terhet pakol rád, amitől úgy érzed magad, mint egy öszvér. Fogadd el, hogy ez te karmikus vállalásod, így máris könnyebb lesz a cipelése.

A Szaturnusz bölcsessége: Társakra van szükséged az élet minden területén, mert ők egészíthetnek ki, és akik nélkül lelked mélyén csak fél embernek éreznéd magad.

Szaturnuszi szállóige: A tapasztalás azt mutatja, hogy a legrosszabb házassági viszonyok, ha viharos korszakukban nem bomlottak fel, később többnyire megjavulnak, s hosszú háborgás után sokszor a legszebben végződnek. (Eötvös József)

Szaturnuszi a karmája: Anna Kurnyikova

Szaturnuszi erősség: igazságosság, jó modor, szolidaritás.

Szaturnuszi gyengeség: elégedetlenség, hidegség, távolságtartás, érdekkapcsolatok.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: Ne csak a saját szemüvegeden, vagyis egy oldalról nézd a világot, mert így magányos maradsz, nem tudod senkinek odaadni azt a sok szeretet, ami benned van, és ennek megfelelően nem fogod visszakapni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top