nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 11. kedd)

Napi horoszkóp (03. 11. kedd)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars még mindig szemben áll a Plútóval. Vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Azt hiszed, hogy bizonytalan az egzisztenciád, üres a zsebed, ráncos a bőröd, ritkul a hajad. Jól tennéd, ha úgy választanád ki a ruháidat, mintha az első randevúdra készülnél. Légy bőkezű: adj kicsit több borravalót a taxisnak vagy a pincérnek. Este pedig úgy bújj a kedvesedhez, mintha most kezdődne a szerelmetek.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz éppen átlépni készül a Halak jegyébe. Muszáj a munkába menekülnöd, bár nincs is más választásod, mert jócskán felgyülemlett. Kezdj neki, és aztán észre sem veszed, mennyire elszaladt az idő. A nap végére kitisztul a kép, nemcsak a munkában, hanem minden másban is. Életkedved is visszatér, a rokonokat is más szemmel látod: egész rendes emberek, csak a sógorod ne beszélne annyit…

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr szorosan fogja a Neptun kezét. Úgy látszik, a tegnapi kellemetlenség csak ártalmatlan előszele volt a ma kerekedett viharnak. Olyasmire derül ma fény, amiből már veszélyes háborúság támad, s mindezért csakis önmagadat okolhatod. Nem kellett volna játszanod a tűzzel, nem kellett volna abban bíznod, hogy mindenki veszthet, kivéve téged. Most le kell nyelned a keserű pirulát, és még örülhetsz, ha megúszod ennyivel.

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold ma igazán nem panaszkodhat a helyzetére. Nem volna éppen nagy baj, ha leülnél, összeszednéd gondolataidat, és eldöntenéd, kitől mit szeretnél. Elsősorban önmagaddal kellene tisztába jönnöd. Külföldről szorongva várt levelet kaphatsz, amely megint csak összezavarhat. Gondolkodj el azon is, miért vagy ilyen csapongó, s miképpen is lehet az, hogy ilyen játszi könnyedséggel ki lehet mozdítani a nyugvópontról.


Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód szorosan együtt áll még az Uránusszal, az örök ellenséggel. Ma szinte fizikai fájdalmat érzel munkába menet, de ez gyorsan elmúlik. Igyekezz épségben eljutni a munkahelyedre. Fújd ki magad, csevegj, olvasd el az újságot, nyugodtan rakd sorba teendőidet, gondold át a napodat. Ha már tisztán látod dolgaid dzsungelét, a legjobb lesz, ha a telefonon elintézhetőkkel kezded.

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr nem tudja, hogy a Neptunnal tartson, vagy a Vénusszal. Ismét válaszút elé érsz, s nem tudod, merre és hogyan tovább. Kár úgy elbizonytalanodni, megérzéseid még sohasem hagytak cserben. Hagyd, hogy most is az a bizonyos belső hang vezéreljen! Semmiképp ne akarj ma szíveket meghódítani! Szinte biztos, hogy kudarcot vallasz. De ha egy régi ismerősöd kér randevút tőled, nincs mitől tartanod.


Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz a lehető legjobb pozícióban áll. A Vízöntő jegyében jól érzi magát, a Mars kellemes fényszöge energiát ad neki, a Merkúr szól az érdekében, és a Neptun a háttérből is segíti. Ragyogó ötleteidet elfogadják, sőt a kivitelezésben is a segítségedet fogják kérni. Bármilyen szokatlan is ez tőled, ne vegyél részt fizikailag a munkában, csak a szellemi tevékenységeddel járulj hozzá a sikerhez!

 

Kedves Skorpió!

Humorérzéked nem hagyott el, s megérezted, hogy van az ügynek vidámabb oldala is. Mások – s esetleg máskor te is – tragikusan fogták volna fel a dolgot, s sötét színben látták volna a világot. Szerencsére most nem így történt, s ez a fejlemény biztatást adhat a többieknek is. Feltétlenül ki kell választanod a legmegfelelőbb pillanatot a válaszadásra, mert már nem késlekedhetsz sokáig.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter a Nappal jól kapcsolódik. Ma rendkívül aktív és produktív vagy, jobbnál jobb ötleteid támadnak, gyorsan kezdeményezel. Csak vigyázz, nehogy a nagy lendület közben elhamarkodottan dönts egy fontos kérdésben, mert ezért csak szemrehányást tennél magadnak, s mérgelődnél. Az egyedülálló Nyilas hölgyek viszont gondtalanul örülhetnek, mert délután váratlanul jóképű hódolójuk akad, s ettől még a rossz közérzetük is elmúlik.

 

Kedves Bak!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz egy hatalmas, jóságos háromszög egyik csúcsán áll. Ki korán kel… A reggeli órákban vagy a leghatékonyabb. Pattanj ki az ágyból, még gondolkodási időt se hagyj magadnak! Nincs rá szükséged. Egymás után, eredményesen intézed még a hivatali ügyeket is. Nincs kizárva, hogy valaki „konyhakést vág” érzékeny lelkedbe, de sértődés helyett inkább arra gondolj, hogy ő a szerencsétlenebb, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodnia.

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz együtt áll a Nappal. Szervezetten folyik minden a munkahelyeden. Minden gördülékenyen halad, s az elismeréstől – úgy tetszik – ma sem „ment meg” semmi. A babérokat learatva nagyot fújsz, s a mai napra egy régen vágyott film megtekintésével teszed fel a koronát.

 

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun jóindulatú bolygókkal áll együtt. Fellélegezhetsz, most megúsztad. Az okot nem is kellene feszegetned… Vagy a csillagok helyezkedtek jól, vagy te. Ki tudhatja? A legjobb, ha úgy magyarázod, hogy fontos személyiségnek tekintenek. Nélkülözhetetlennek. Akit nem lehet csak úgy hipp-hopp szárazra tenni. Azért fizetésemelést még ne kérj! Egyelőre…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top