Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 02. szerda)

Kedves Kos!

 

Minél keményebb egy dió, annál nagyobb élvezettel látsz hozzá a feltöréséhez. Szereted rohammal letörni az ellenállást, ám ha nincs harci feladat, szívesen lustálkodsz. Ma elengedheted magad, erőt gyűjthetsz az elkövetkezendő ütközetekre. Szerelmi barométered sem jelez viharos szenvedélyeket. Ezúttal a szerelemhez sincs különösebb kedved, de nem érzed a hiányát sem.

 

Kedves Bika!

A jót könnyű megszokni, mindannyian természetesnek vesszük, noha nem tart örökké, mint minden más, elmúlik egyszer ez is. De amíg így van, élvezd, s tégy érte, hogy így is maradjon. Munkádban sikeres vagy, kapcsolatotok kiváló, felhőtlen. A gyerekekkel is többet foglalkozol, igaz, többet is nyaggatnak, ahogy igazából csak a gyerekek képesek erre.

 

Kedves Ikrek!

 

Nehezen térsz magadhoz a reggeli kábultságból, de azután egyre jobban belelendülsz. Számíthatsz rá, hogy hamarosan valamilyen rossz érzés kerít hatalmába, s meglehetősen nehéz lesz megszabadulnod tőle. Keresd meg életed szilárd pontjait, s kötődj hozzájuk még erősebben, mint eddig. Így nagyobb vérveszteség nélkül átvészelheted a válságos időszakot.

 

Kedves Rák!

 

Több szempontból is változatos nap lesz a mai. Munkahelyeden olyan megbízást kaphatsz, amelynek nem örülsz szívből, ám később rádöbbensz, hogy mégsem neked volt igazad. Nem vetted komolyan tested apró jeleit. Nem mérsékelted a dohányzást, és rengeteg kávét ittál. Nem lesz ez így jó, nem folytathatod tovább ezt az életmódot. Lelkiekben kicsit összeszedted magad, de még mindig nem vagy eléggé kiegyensúlyozott.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ez egy potenciálisan robbanásveszélyes helyzet, arra kell összpontosítanod, hogy teljesen tudatában legyél minden lépésednek. Nagy valószínűséggel valamilyen kihívás ér, és ha ösztönösen, gondolkodás nélkül cselekszel, könnyen elszúrhatod a dolgokat. Nem arról van szó, hogy fojts el minden jogosan támadt agresszív indulatot, annak baleset vagy betegség lehet a vége – csak vond őket tudatosan ellenőrzésed alá.

 

Kedves Szűz!

 

Eben az évben még nem is jártál sehol, pedig kedvenc időtöltésed az utazás. Kösd hát össze a kellemeset a hasznossal, s vidd magaddal szerelmedet is erre a hivatali útra! Nemcsak hogy nem unatkozol majd, de rengeteg tisztázatlan kérdésben dűlőre juthattok a hosszú utazáson. Ha tehetitek, estére is maradjatok együtt, ez a nap nem érhet véget a munkaidő leteltével.

 

Kedves Mérleg!

 

Képtelen vagy megérteni, hogy gyermekeid felnőttek, szeretnének megállni a saját lábukon. Állandóan éreztetni akarod velük, hogy mindig számíthatnak rád. Hidd el, akkor lesznek a legboldogabbak, ha bebizonyíthatják neked és saját maguknak, hogy képesek egyedül is érvényesülni, és ez így van jól, ez az élet rendje.

 

Kedves Skorpió!

 

Alaposan számot kell vetned lehetőségeiddel, át kell gondolnod minden variációt, hiszen vakon nem ugorhatsz bele semmilyen komoly vállalkozásba. Ilyen elhatározás előtt ritkán áll az ember, s mivel nincs tapasztalatod, csúnyán megégetheted magad. Kérd ki szüleid tanácsát, ők boldogan segítenek a döntés előkészítésében.

 

Kedves Nyilas!

 

Kezdd a napot levélírással vagy fax küldésével. Hasznot – anyagiakat, morális elismerést, esetleg külföldi utat – hozó kezdeményezésekbe vághatod a fejszédet. Adásra és vételre is kedvező ez a nap, ne légy se túlzottan nagyvonalú, se túlzottan anyagias, akkor igen jó üzletet köthetsz.

 

Kedves Bak!

 

Ne ülj fel a felelőtlen ígéreteknek, alapjuk nincs a fogadkozásoknak! Nem lesz könnyű dolgod, amikor ki akarod deríteni a valóságot, de megéri a fáradságot, különben könnyen hoppon maradsz. Oda nem figyelésedet a zsebtolvajok is kihasználhatják. Nyitott táskára, kabátzsebben hagyott pénztárcára azonnal lecsapnak. Az sem lehetetlen, hogy te hagysz el valamit.

 

Kedves Vízöntő!

Rendületlenül friss, üde és fiatal vagy – ha korosabb lennél, akkor is így érzed –, s változatlanul tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, megvalósításra váró, látszólag képtelen gondolatokkal. Az este amolyan papucsra szabott lesz, ennek azonban most kimondottan örülsz. Töltekezni, gondolkozni, magadra maradni van kedved. Tegyél így! Ne is kísérletezz mással!

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, együtt áll a Holddal. Ennek a konstellációnak a hatása alatt az ember belső titkokat tár fel önmaga előtt. Például azt, hogy sokkal feltűnőbb, érzékibb, mint amilyennek mutatni szeretné magát mások előtt. Ez a tudat teher a lelkiismeretének, és olyan képet fest önmagáról, amellyel nincs kibékülve. Vagy ambíció nélkülinek érzi magát, vagy lustább annál, mint akarná.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top