nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 07. szerda)

Napi horoszkóp (05. 07. szerda)

Kedves Kos!

Ma komor felhők takarják el az eget. Hangulatod barométere érzelmi vagy egészségi változásokat jelez. Ezt sok minden kiválthatja. Csalódás valakiben, akiről azt hitted, hogy úgy bízhatsz benne, mint saját magadban. Légy óvatos a vásárlásokkal is, mert becsaphatnak. De az is leverhet a lábadról, ha betörnek a lakásodba, vagy a családod erején felül költekezik, és súlyos megélhetési gondokkal kell szembenézned egyik napról a másikra.

 

Kedves Bika!

Ma mindent befejezel, amibe mostanság belekezdtél. Akkurátusan, türelmesen, a rád valló műgonddal végzed munkádat. A megoldandó feladatok végső formát öltenek, minden a helyére kerül. Emberi kapcsolataidban is igyekszel elvarrni a szálakat: felhívod régen látott barátaidat, ismerőseidet. Vásárolni is úgy vásárolsz, ahogy kell: nyugodtan, megfontoltan, olcsón. Ma egyetlen tételt sem felejtesz el!

 

Kedves Ikrek!

Nem tudod, hogyan szereld le kedvesed féltékenységét, amelyre ráadásul alapos okot is szolgáltattál. Ez többféle módon is lehetséges, például kézenfekvő megoldásnak tetszik, hogy szüntesd meg a kiváltó okot. Az Ikrek mégsem ezt az utat szokták választani, mert a végsőkig hisznek szavaik meggyőző erejében, és nem is teljesen alaptalanul.

 

Kedves Rák!

 

Munkahelyeden új akadályok merülnek fel előtted. Ha jól használod ki a lehetőségeket, később még a hasznodra lehetnek. Mindenesetre helyesen teszed, ha megjegyzed ezt a napot, még sorsdöntő fordulatok kapcsolódhatnak a ma induló beszélgetésekhez. Külföldi út előtt állsz, de nem akarsz belevágni. Miért halogatsz már megint? Végre itt lenne a nagy esemény, amelyet már olyan régen vársz.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ez a nap sem az unalom jegyében telik el, de különösen az augusztus 3. és 12. között született Oroszlánokra mosolyog a szerencse. Fortuna és Ámor egymással versengve igyekeznek a kedvükben járni. Ha nem veszed észre, a legjobb, ha orvoshoz fordulsz. Ma még a beteg ragadozók is új erőre kapnak. Csak az a kérdés, mit kezdenek vele?

 

Kedves Szűz!

 

Utálod az érdekembereket, ennek ellenére ma felhasználsz valakit csak azért, hogy elérd célodat. Kemény kritikákat kapsz, sőt egyesek a hátad mögött vigyorognak a „nagy jellemen”. Kár volt eljátszani a bizalmukat, az egész nem ért annyit. Rosszkedvűen, idegesen térsz haza. Ne otthon töltsd ki a bosszúdat, mert ennek már komoly következményei lehetnek.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Örülsz neki, hogy régi szerelmed felkeresett, különben lehet, hogy sosem találtad volna meg újra az igaz érzelmeket. Sosem hittél a szerelmes regényekben, pedig ez egy könyvbe illő, páratlan találkozás. Ne vidd mindjárt baráti társaságba partneredet, inkább töltsétek kettesben az estét. Komoly programon sem kell törnöd a fejed, hiszen otthon édes kettesben a legjobb.

 

Kedves Skorpió!

 

Lecsillapodtak a kedélyek, a légkör is megnyugodni látszik. Teljesen felesleges volt ezzel a pénzügyi tranzakcióval előhozakodnod, hiszen úgyis tudtad, hogy nem aratsz vele sikert. Annyit sikerült csupán elérned, hogy megosztottad a családot. Most aztán megint rád vár a feladat, hogy elvágd a gordiuszi csomót, s lecsendesítsd a felkorbácsolt indulatokat.

 

Kedves Nyilas!

 

Kreatív Nyilasoknak fantasztikus ötleteik lesznek a mai napon, az egyik jobb, mint a másik, s ezt még az irigyeik is kénytelenek elismerni. Munkád remekül halad, ismét joggal lehetsz elégedett önmagaddal. Fizikai állapotoddal azonban nincs minden rendben. Nem ártana, ha többet mozognál és egészségesebben táplálkoznál, s végre hadat üzennél a kialakulóban levő zsírpárnáknak.

 

Kedves Bak!

 

Váratlan, de kellemes fordulatokra számíthatsz. Ez persze kis dolgokban merül ki – jobb lesz a dolgozat eredménye, mint gondoltad, idő előtt szállítják a megígért holmikat, egy utazási lehetőség bizonyossá válik –, de ezeknek is nagyon megörülsz. Nem lehetetlen, hogy új fába vágod a fejszédet. Izgat az újrakezdés lehetősége.

 

 

Kedves Vízöntő!

Újra megy minden, mint a karikacsapás. Eleven vagy, segítőkész, találékony és figyelmes… Egyszóval világhódító kedvedben vagy. A munkahelyi babérok után másfélékre vágynál. Ne tartson vissza, hogy még csak a hét közepén járunk, menj társaságba! Ma efféle tündöklésre volna szükséged. No és…?

 

 

Kedves Halak!

Kedvező széljárásnak örvendhetsz újfent a munkahelyeden. Elégedetten veszed észre, hogy közeledés tapasztalható a gazdasági érdek és a gazdaság érdeke között. Persze eddig is voltak néhányan, akik oly mértékben azonosultak a céggel, hogy a kasszát is közösnek tekintették. Helytelenül ítéled meg a dolgokat, amennyiben – e szempontból is – gyors demokratizálódást jósolsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top