nlc.hu
Aktuális
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 23. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 23. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 23. számába! Novodomszky Éva; Divat – 26 különböző fürdőruha; Közös csúcsok és mélypontok a házasságban; Irodalom-mintaóra Tóth Krisztával; Köztünk lehetnének…; A szülés varázsa – folytatódik a Nők Lapja új sorozata…

Novodomszky Éva
Egy híradós, aki ismeri az életet. Tudja, hogy változékony, lehetetlen, kiismerhetetlen. Ezért szicíliai férjével szóbeli szerződést kötött. Hogy nem szerződnek semmire. És mindig úgy lesz, ahogy. Az élet diktál, ők meg szeretik egymást. Csak úgy.

 

Mintaóra
Tóth Krisztina író, a Nők Lapja állandó tárcistája saját egykori gimnáziumába tért vissza, hogy a kortárs irodalomról beszéljen, meggyőzze a diákokat, hogy nem csak az lehet író, aki már halott.

 

Divat
Nagy Nők Lapja Fürdőruhashow a horvát tengerparton! 26 darab, a bikinitől a tankiniig. Nem is tudja, mi az? Sebaj, segítünk.

 

Köztünk lehetnének
A közelmúltban négy, alkotóereje teljében lévő fiatal művész ment el. Négy férfi. Haláluk mindannyiunkat megrázott. A leggyakrabban feltett kérdés – a „miért?” – válasz nélkül maradt.

 

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával
Közös csúcsok és mélypontok

A számadásos házassági évfordulókon lehet igazán fölidézni, milyen volt a kapcsolat tavalyi lázgörbéje, hogy a két ünnepi vacsora között mikor süllyedt szint alá a szerelem, és melyik pillanat látszik – különösen utólag – elmozdíthatatlanul boldognak. A jövő héten házaspárok készítenek leltárt, és a vallomásosan őszinte lajstromba jut sok öröm és némi megpróbáltatás. Radnóti kedves szavával keserédes szerelmes történeteket mesélünk arról, hogy egyszer élünk. Egyszer – és ez már az.

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top