nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 03. kedd)

Napi horoszkóp (06. 03. kedd)

Kedves Kos!

A viharfelhők még nem vonultak el, de a szerelem napja már átsüt rajtuk. Legalább ennyi kárpótlás kijár az elszenvedett bajokért. A sors tegnapi kegyeltjei ma válságos pillanatokat élhetnek át munkájukban, vállalkozásukban. Az élet más területein viszont rájuk mosolyoghat a szerencse: váratlan nyereség, örökség vagy visszanyert egészség lehet az osztályrészük.

 

Kedves Bika!

Furcsa tüneteid vannak. Úgy véled, hogy a gyógyulás nem bízható a véletlenre. Orvoshoz kell fordulnod! Okosan gondolkodsz, így nagyobb bajnak veheted elejét. Igaz, sokat kell várakoznod, és apróbb kellemetlenségekre is számíthatsz. Egészen biztosan meg fogsz könnyebbülni, még akkor is, ha nem mondható, hogy boldog vagy.

 

Kedves Ikrek!

Ma nem bizonytalan, hanem magabiztos vagy. Amit megtettél, azt elvégezted, mégpedig alaposan, ötletesen, takarosan. Bármibe kezdj is, most mindennel könnyűszerrel megbirkózol. Munkakedvednél, munkabírásodnál talán csak az étvágyad nagyobb. Még lelkiismeret-furdalásod sincs, a jóllakottság érzése sem ad teret kellemetlen gondolatoknak. Álmod is derűs, mosolygós.

 

Kedves Rák!

 

Semmi különös nem ér ma. Kicsit bánod, mert lételemed a küzdés vagy a szenvedés. Ma semmi ilyesmi nem vár rád. Se megmérettetned nem kell, se küzdened. Egy teljesen átlagos napot kell végigélned. Ha úgy vesszük, akkor ez elég nagy szenvedés számodra. Semmi érdekes nem történik, s ebbe te néha képes vagy belepusztulni.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ügyet se vess a gondterhelt, aggodalmaskodó emberekre. A problémagyártók csapata sohasem pihen, ők még a szabadságuk alatt is összeráncolt homlokkal keresik az okot, amivel boldogtalanná tehetik magukat. Elég baj az nekik. Tégy le hát arról, hogy szárnyalásra késztesd őket, s inkább keresd a hozzád hasonló bolondos figurákat. Ezúttal próbálj meg bátorságot gyűjteni kétes kimenetelű kalandok helyett.

 

Kedves Szűz!

 

Erre szokták azt mondani: bolhából is elefántot csinál… Egy jelentéktelen apróságot úgy felfújhatsz, hogy az szinte nevetséges. Jó lenne, ha szabadságra mennél, mert ha így folytatod tovább, elveszítheted mindazokat, akik közel állnak hozzád. Az esti összejövetelen barátaid kifiguráznak, s ha már ezen sem tudsz jót nevetni, akkor tényleg komoly baj van.

 

Kedves Mérleg!

 

Buzog benned a munkakedv. Amíg a többiek a szabadságukat töltik, vagy álmodoznak róla, és nagyon nehezen viselik a meleget, addig te töretlen energiával végzed feladatod. Örömmel segítesz, ha egy jó barát tanácsot vagy segítséget kér tőled. Irigyelni fognak érte, hogy képes vagy ilyen nagyszerűen helytállni, de semmiképpen ne bízd el magad! Este ahelyett, hogy lerogynál kedvenc karosszékedbe, még sétára, mozgásra vágysz.

 

Kedves Skorpió!

 

A nagyon erősen és egy időben jelentkező hatások kiegyenlítik egymást, és holtpontra juttathatnak. Kellő lelkierővel ki tudod mozdítani magad ebből a vákuumból, s pozitív irányú elmozdulások következhetnek be. Főleg érzelmi életedben légy megfontolt, s óvakodj a hirtelen döntésektől.

 

Kedves Nyilas!

 

Megy a munka, mint a karikacsapás. Kollégáidat elkápráztatod újabb és újabb ötleteiddel. A nap közepére azonban könnyen leereszthetsz, megunhatod, amit csinálsz, és főleg magaddal kerülhetsz konfliktusba. Ne erőlködj tovább, hagyj ott csapot-papot, s megérzéseidre, intuíciódra támaszkodva tégy valami igazán kedvedre valót. A relaxáció új, egyéni módjára találhatsz így rá.

 

Kedves Bak!

 

Nagyon jól forog az agyad és a nyelved. Átgondoltan, meggyőzően beszélsz. Másokra gyakorolt magnetikus hatásodat ne arra használd, hogy saját hasznodra, másnak kárára legyen. Ne bánts meg senkit csak azért, mert képes vagy uralkodni rajta. Ingatlanügyeidet ma kellene elintézned! Ne felejtsd el megnézni előzetesen, mikor van félfogadás, nehogy hiába fáradj. Nagyon bosszantana. Még a bevásárlásaidat is körültekintéssel érdemes intézni.

 

Kedves Vízöntő!

A tervezgetés, az ügyek intézése annyira lefoglal, hogy megeshet, valamit elvétesz a munkádban. Nem követsz el falrengető hibát, a főnöki fejmosás persze mégsem marad el. „Jó szándékú” kollégáid gúnyos pillantását igen nehezen viseled. Rohannál haza a sebeidet nyalogatni, de hiába. Az édes otthon ma meglehetősen fanyar ízű, s kedvesedről is sok minden állítható, csak az nem, hogy túlzottan elfogadó volna… Csodálkozol?

 

Kedves Halak!

Vége az egyensúlyi állapotnak. Lelked ingája újfent kileng. Hogy merre? Az is bizonytalan… de hát nem is igazán fontos. A lényeg a nyugalmi állapot elvesztése. Jelenthet megszabadulást egy megunt, többé nem kívánt, túlhaladott helyzetből, ugyanakkor újabb nyűgök sorozatának kezdete is lehet… máris mozgásba lendült. Vigyázz, ne állj alá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top