nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 05. csütörtök)

Napi horoszkóp (06. 05. csütörtök)

Kedves Kos!

Közérzetednek most különösen jót tesz, hogy munkahelyeden elismerik szorgalmadat. Az elismerésre rászolgáltál, mégis hálás vagy érte, mert visszaadja önbizalmadat. Mivel még nem szabadultál meg teljesen szorongásaidtól, estére hívd meg barátaidat vagy munkatársaidat, és velük együtt örülj sikerednek. Ez a kikapcsolódás nemcsak felvidítana, de segítene szorosabbra fűzni a baráti kapcsolatokat is.

 

Kedves Bika!

Minden a megszokott mederben zajlik. Ilyen napokon rossz a tükörbe nézni, mindent észreveszel, amit nem kellene. A falon is kifigyeled a hajszálrepedéseket, ott meg lassan már peregni fog! Festetni kéne – pokoli drága. Ha te csinálod, rengeteg idő megy el vele. Magad sem tudod, mit tegyél. Elhessentenéd a gondolatot, de nem teheted, állandóan erről esik szó otthon, hol hízelkedve, hol felcsattanó hangon.

 

Kedves Ikrek!

Tagjaid nehezek, agyad tompa, vonszolódni alig bírsz. A legszívesebben kivennél egy nap szabadságot, de már minden egyes szabad percedet betábláztad. Úgyhogy mégy, mert menni kell, teszed, amit tenned kell. Ez lassacskán segít, a mérleg átbillen, erőd visszatér. Hogy mitől?

 

Kedves Rák!

 

Még mindig a hatása alatt vagy tegnapi hangulatodnak. Nem állsz egész testeddel a földön, inkább lebegsz ég és föld között. Mindig a végletek embere voltál, ami persze néha hasznos is lehet. Képzeleted szárnyakat ad neked. Gondolkodtál is rajta, hogy egyszer le kellene írnod mindent. Szükséged van az álmaidra, nélkülük képtelen volnál élni. Néha azonban éppen ezért csalódsz sokkal nagyobbakat, mint mások.

 

Kedves Oroszlán!

 

A hosszú szócséplés, a felesleges tárgyalások és értekezletek módfelett untatnak. Az Oroszlánból ilyenkor előbújhat a kisördög, s igyekszik valahogy elszórakoztatni saját magát, és újra csodálkozással állapítja meg, hogy milyen sokan vannak, akik egyáltalán nem értik a tréfát, sőt dühösek rád, mert nem veszed véresen komolyan azt, amiről már nem is volna érdemes beszélni. Este viszont ficánkolhatsz kedvedre.

 

Kedves Szűz!

 

A már amúgy is zajos munkanap után igazán kellemetlenül érint, hogy partnered rossz passzban van, s egy apróságon fennakadva parázs veszekedést szít. Próbáld meg rövidre zárni ezt a kellemetlen szituációt. Ez az egyetlen, amit tehetsz, hiszen most érvekkel meggyőzni úgysem tudnád őt.

 

Kedves Mérleg!

 

Dicséretekkel halmoznak el és megjutalmaznak, de te úgy érzed, semmi nem indokolja ezt, s zavar, hogy érdemtelenül a középpontba kerülsz. Hiszen te csak végezted a dolgod, és legtöbb esetben a szerencsén múlt, hogy akarva-akaratlanul, ösztönösen mindig a jó útra tértél. Ha ez a visszafogottság jellemez téged a szerelmi sikereid után is, számíthatsz rá, hogy partnered elégedett lesz veled, s kellően megjutalmaz hűségedért.

 

Kedves Skorpió!

 

Mára volt megbeszélve a nagy találkozás, a mindent eldöntő beszélgetés. Talán csak nem futamodott meg? Megijedt a lehetőségtől? Vagy csak közbejött valami? Nem tudni. Annyi azonban bizonyos, hogy most van időd újrafogalmazni jó előre kigondolt érveidet.

 

Kedves Nyilas!

 

Szélcsendbe kerültél. Használd ki a kedvező lehetőséget, hogy ma lazíthatsz. Komolyabb beszerzéseket – műszaki cikkek, bútor – ma érdemes megejteni. Ne feledkezz meg egy fontos születésnapról. Ha teheted, ne telefonon, hanem személyesen gratulálj. Ezzel az apró figyelmességgel nagy örömet szerzel.

 

Kedves Bak!

 

Helyes, hogy mindenki más gondját képes vagy magadra vállalni, nem helyes, hogy kritikátlanul, egyedül szeretnéd megoldani őket, miközben önmagaddal elfelejtesz törődni. Legalább részfeladatokat ossz ki másoknak, hogy ne kelljen belegebedned jóságodba. Az orvost, akinek ígéretet tettél jó ideje, kötelező érvénnyel, azonnal hívd fel! A saját magadról kialakított képet ne rontsd el most linkséggel!

 

Kedves Vízöntő!

Olyan, mintha a Dunába vizet hordanál. Egyik feladatodat megoldod, mögötte ott sorakozik öt másik. Az egyik lyukat betömöd, a másik oldalon azonban máris ott tátong egy újabb. Kedved volna elmenekülni a világból, vagy legalábbis jól berúgni. Ne tedd! A gondok ettől nem oldódnak meg, a holnapi fejfájás, no meg a fejmosás igazán nem hiányzik most neked.

 

Kedves Halak!

Hidd el, mindenkinek többet használ – magadat is beleértve –, ha magasan szárnyaló gondolatait lecsalogatja a fellegekből. Vagy ha kell, erőnek erejével leráncigálja. A valóság sáros talajába ütközve biztos sokkal gyorsabban szöknek szárba… így lehet, hogy amit létrehozol, nem lesz egetverő, de emiatt cseppet se bánkódj. Csak nem felejtetted el, hogy a szárazföldön élsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top