nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 30. hétfő)

Napi horoszkóp (06. 30. hétfő)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Vedd a fáradságot, és vizsgáld meg érzelmi vágyaidat, mielőtt aktívan űzni kezdenéd. Ez nem becsület vagy morál kérdése, hanem megbizonyosodás, hogy valóban akarod azt, amiről azt hiszed, hogy akarod, és elégedett leszel, ha majd megkapod. Igazán fontos hátralépni, és még egyszer megnézni, hogy a kapcsolat vagy a partnered olyan ígéretes-e, mint első pillanatban látszott.

 

Kedves Bika!

A Vénusz szemben áll a Jupiterrel. Ha reálisan megvizsgálsz egy viszonyt, elkerülheted, hogy kedvesedet vagy a kapcsolatodat saját álmaidba és kívánságaidba csomagold, és olyat is belegondolj, ami nincs ott, és ami később nagyon kiábrándítónak bizonyul. Ez nem azt jelenti, hogy a látszólag ép szituáció belül nem egészséges, csak azt, hogy számolnod kell ennek lehetőségével. Hajlamos vagy rá, hogy ezt elmulaszd, míg túl késő nem lesz, hacsak nem vagy eléggé óvatos.

Kedves Ikrek!

A Merkúr 150 fokra van a Jupitertől. Ha szigorúan őszinte vagy önmagadhoz, és kikéred megbízható barátok véleményét is, reálisabb képet nyerhetsz, és nem kerülhetsz olyan viszonyok hálójába, amelyek biztosan félresikerülnek. Ez nagyon fontos, mert ha mégis belekerülsz egy nem kielégítő helyzetbe, nagyon nehezen tudsz belőle szabadulni, és erőfeszítéseiddel nem orvoslod a helyzetet, hanem inkább rontasz rajta. Egy egészséges magatartás lehet, hogy megakadályozza, hogy csupán a testiség irányítson, mert másokat ez olyan kapcsolatokba ránt, amelyek egyébként nem megfelelőek.

Kedves Rák!

A Hold kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Ezzel a hozzáállással olyan kapcsolatot építhetsz ki, amely közelít az ideálishoz, és mégis működőképes, más szóval teljes siker lehet. Egy ilyen kapcsolat nem tud gyorsan kifejlődni, de ez rendjén is van, mert neked nem kell semmiféle sürgetést érezned, amely túl hamar eltérítene a jó útról, megengedheted, hogy addig várj, amíg eljön a megfelelő idő a fontos partnerkapcsolatra. Addig is úgy élvezheted a szerelem megnyilvánulásait, mint egy művészi időtöltést, mely megszünteti a frusztrációt anélkül, hogy tartós elkötelezettségbe kényszerítene.

Kedves Oroszlán!

A Nap együtt áll a Vénusszal. Eltökélt szándékod, hogy annak a magas színvonalnak és ideálnak megfelelően élj, amelyet magad és partnered elé kitűztél. Tulajdonképpen elképzelhető, hogy a mérce lehetetlenül szigorú, annyira, hogy egyenes útként vezet a kudarchoz és kiábránduláshoz. Másrészt viszont, ha sikerül megvalósítanotok, bár ez nehéz lehet, annál gazdagabb lesz a jutalmad. A nehézség abban van, hogy jól mérd fel, milyen mértéket lehet elérni és milyet nem.

Kedves Szűz!

A Merkúr kellemetlen kapcsolatban áll a Jupiterrel. Leegyszerűsítheted a problémát azzal, ha tudod, hogy a jelzés fölé jutás a cél, és ha mégis alatta maradsz egy picit, nem lesz akkora meglepetés vagy a kiábrándulás. Mikor eléred a maximumot, lelkesedésed megduplázódik, így hajlamaid által dupla előnyhöz jutsz. Az is fontos, hogy megadd magadnak és kedvesednek a maximális elismerést, ha elértek egy célt, és ne sokáig ülj a babérjaidon, mielőtt megújul a nyomás a további teljesítményekre.

Kedves Mérleg!

Soha ne büntesd magadat vagy szerelmedet a kudarcokért, ez csak aláássa törekvőképességedet és jövőbeni sikereidet. Más módon úgy enyhítheted ezt a nyomást, hogy a szerelmi viszony tökéletességének ideálját áthelyezed a teljesítményről a törekvésre. Ha a szerelem és az erőfeszítés ott van, az számít a legtöbbet. Lehet, hogy úgy találod, hogy céljaid és mércéd a boldogság elérésének útjában állnak. Időnként fellázadsz, kihajítod a mércét, és egyszerűen élvezed a pillanat kínálta gyönyöröket, valójában ezek a pillanatok adják neked a legtöbb örömet és kielégülést.

Kedves Skorpió!

Talán bűnösnek érezheted magad, mert lejjebb adtad a színvonalat, és beérted kevesebbel is, mint amit egyébként megérdemelnél. Ezek a hangulatok szabályozhatók, ha újraértékeled és esetleg lejjebb engeded szerelmi mércédet, amely valószínűleg irreálisan magas. Mikor saját cselekedeteidnek megítélésére kerül sor, lazíts, senki nem tökéletes. Mikor kedvesed emberi tulajdonságait vizsgálod, jusson eszedbe, hogy az érzések melegségének és komolyságának van igazából jelentősége, még ha csak pillanatnyiak is, és nem a csomagolásnak.

Kedves Nyilas!

Ha átformázod rövid távú céljaidat, végtelen frusztrációtól és bűntudattól mentheted meg saját magad. Vágyaid egyenletesebbé válnak, ami csak fokozza a hosszú távú kapcsolat valószínűségét is. Ha elfogadod a szerelem játékszabályait, úgy alkalmazhatod, hogy nem kell választanod a szenvedés vagy a szabályok megszegése között. A frusztráció helyett arra használd célorientáltságodat, hogy folyamatos utánpótlással tedd próbára teljesítményedet.

Kedves Bak!

A mai bolygóállások mélyről jövő, néha ellenőrizhetetlenül erőteljes vágyat mutatnak. Ha egy leendő partner felcsigázza a fantáziádat, ritkán alkalmi dolog. A probléma csak az lehet, hogy túlságosan heves vagy, hacsak kedvesed nem osztozik ebben az intenzitásban, ez túl nyomasztó vagy ijesztő lehet. A szerelmet nem tekinted egyszerű szórakozásnak, inkább olyasvalaminek, amit komolyan kell venni. Neked inkább a tantrajógát kellene tanulmányoznod, ez a legjobb út azoknak, akik belső kényszert éreznek a kozmikus szerelem felfedezésére.

 

 

Kedves Vízöntő!

Te eléggé bizonyos vagy vágyaid természetében és kiterjesztésében, így azok nem irányítanak téged akaratod ellen. Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy a szerelmedet mindig kontrollálni tudod, csak azt, hogy nem keresztezik utadat és rángatnak más szinten nem kielégítő kapcsolatba. Egy viszonyban határozottan tudod, hogy milyenek a te szükségleteid, és azok nem is maradnak kielégítetlenül, de ugyanakkor nem támasztasz túlzó követelményeket. Fel tudod oldani és enyhíteni a feszültséget egy kapcsolatban.

 

Kedves Halak!

Légy óvatosabb azokkal a pszichológiai módokkal, amelyekkel eredményt szeretnél elérni a partnerednél. Az főként akkor igaz, ha igényeitek teljesítése megzavarja a kapcsolat minőségét. Van bizonyos képességed, hogy kívánalmaiddal másokat manipulálni tudsz, így uralkodhatsz felettük. Elővigyázattal használd ezt a képességedet, csak a megfelelő helyen és időben. Hosszú távon az erő ilyen módon történő felhasználása egy szerelmi kapcsolatban nagyon romboló hatású, ezért tégy meg mindent, hogy elkerüld.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top