nlc.hu
Aktuális
“Nyerjen ruhatárat és stílustanácsadást” – Nyereményjáték-szabályzat

“Nyerjen ruhatárat és stílustanácsadást” – Nyereményjáték-szabályzat

Jelen Nyereményjáték-szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Central Médiacsoport Zrt. (a továbbiakban Szervező) Nők Lapja kiadványa által szervezett "Nyerjen ruhatárat és stílustanácsadást" nyereményjátékára.

A Nyereményjáték szervezője: Central Médiacsoport Zrt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.).
A nyereményjáték lebonyolítása során a Central Médiacsoport együttműködik a New Land Media Kft.-vel (székhely: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 16. fszt. 4.)

1. A Nyereményjátékban részt vevő személyek
A Nyereményjátékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt (továbbiakban: Pályázó). Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a pályázó cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Nyereményjátékon NEM vehetnek részt az alábbi személyek:
•    a Szervezők tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
•    a Central Médiacsoport Zrt. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
•    egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

2. A Nyereményjáték leírása
Tudásalapú nyereményjátékot hirdetünk meg a Nők Lapja magazin olvasói között.
A pályázó oly módon vehet részt a Nyereményjátékon, hogy a Nők Lapja magazin 2014/40. lapszámában megjelenő “Nyerjen ruhatárat és stílustanácsadást” nyereményjátékban található kérdésre beküldi a helyes választ, és egy saját magát ábrázoló fotót/szelfit, melyen kedvenc ruha-összeállításában látható.
A megfejtést és a fotót emailben névvel, címmel, telefonszámmal ellátva az alábbi címre: Jelige: “NL születésnapi játék”, POC@centralmediacsoport.hu. Más egyéb módon érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A nyereményjátékra érkezett pályázatok beérkezési határideje: 2014.10. 06. éjfél.
Sorsolás időpontja: 2014. 10. 07. A nyerteseket emailben vagy telefonon értesítjük.
A főnyeremény személyesen vehető át és vásárolható le 2014. október 11-én a Premier Outlet Centerben (Biatorbágy, Budaörsi út 4.).
Nyertes kizárólag akkor jogosult a 200.000 Ft átvételére, ha a Kiadó által az értesítéskor/vagy azt követően elküldött “személyi lap nyeremény/díj kifizetéshez” dokumentumot az értesítést követő nap 15 óráig a Kiadó kapcsolattartójának emailben kitöltve és aláírva elküldi, illetve vállalja azt, hogy a Nők Lapja által az október 11-i Premier Outlet születésnapra biztosított stylisttal (Császári Zita/Zipy) együtt a helyszínen lévő üzletekben levásárolja ruhaneműkre a nyereményét, amelyről Szervező Nők Lapja termékének fotósa a helyszínen fotódokumentációt készít, és amely a Nők Lapja hetilap 2014/43-as lapszámában kerül bemutatásra.

Jelen akcióban való részvételével a játékban résztvevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Central Médiacsoport Zrt. a megadott személyes adatait marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. A játékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt.

3. A Nyereményjáték időtartama
A Nyereményjátékon részt venni, arra jelentkezni 2014. szeptember 30. – 2014. október 6. között lehetséges. A Nyereményjáték időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. A kiválasztás menete
A Central Médiacsoport Zrt. a nyereményjáték időtartamának végén a beérkezett megfejtésekből 2014. október 7-én választja ki a nyertest. A sorsolás alkalmával 1 nyertes kerül kisorsolásra.

5. Jelentkezés a Nyereményjátékra
A Nyereményjátékra jelentkezni:
– a pályázáshoz szükséges helyes megfejtés és az egy hónapnál nem régebbi saját fotó emailben történő beküldésével, illetve
– a Nyereményjátéknál kért adatok hiánytalan megadásával lehet,
A Nyereményjátékra való jelentkezéshez szükséges megfejtést az alábbi módon lehet eljuttatni Szervezőkhöz: A Nők Lapja 2014/40. lapszámában megjelenő “Nyerjen ruhatárat és stílustanácsadást” nyereményjátékban található kérdésre beküldi a helyes választ, és egy saját magát ábrázoló fotót (a fentieknek megfelelően), és emailben névvel, címmel, telefonszámmal ellátva az alábbi címre: Jelige: “NL születésnapi játék”, POC@centralmediacsoport.hu
A Nyereményjátékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.
A Nyereményjátékból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Nyereményjáték tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.

6. Nyeremény
Főnyeremény: 200.000 Ft, melyet a nyertes 2014. október 11-én a Premier Outlet üzleteiben vásárolhat le Császári Zita/Zipy, a Nők Lapja stylistja segítségével; és egy fotózás a helyszínen, melyről a cikk anyag a 2014/43. heti Nők Lapja magazinban jelenik meg.
A nyeremény kizárólag a fent leírt módon használható fel, és másra nem ruházható át. Szervező vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja. A nyertes vállalja, hogy az előzetesen aláírt, Szervezőtől kapott személyi lap értelmében, a Szervező által 2015 januárjában megküldött igazolással, a nyeremény összegét következő aktuális adóbevallásában szerepelteti. A nyertes figyelmetlenségéből fakadó esetleges büntetésért Szervező nem vállal felelősséget, a nyertes ezzel kapcsolatos kárigénnyel nem élhet.

7. Nyertes értesítése
A nyerteseket e-mailben vagy telefonon értesítjük. A Pályázó felelős azért, hogy a játék során megadott adatok érvényesek legyenek, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett.

8. Adatkezelés

A Pályázók személyes adatainak kezelésére a Szabályzat részét képező Adatkezelési Tájékoztató (továbbiakban: Adatkezelési Tájékoztató ), valamint jelen pont rendelkezései irányadók. Jelen Szabályzat egyben Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak is minősül.

A személyes adatok felvétele a Pályázók önkéntes hozzájárulásán, a nyertes Pályázó(k) személyes adatainak kezelése az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul.

A Pályázók a Játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataik a Szervező nyereményjáték adatbázisába kerüljenek (adatkezelési nyilvántartási azonosító: 00633-0006), és azokat a Central Mediacsoport az Adatkezelési Tájékoztató III.1. j) pontjában meghatározott célból kezelje az alábbiak szerint:
•    a nyereményjátékra való regisztráció során megadott adataikat – a nyertesekre vonatkozó, alább felsorolt eltéréseket figyelembe véve – legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig kezelje;
•    a nyeremény részeként a Premier Outletben készített fényképeket kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosan közzétegye
–    a Nők Lapja magazin hivatalos Facebook-oldalán
–    a Nők Lapja című magazin 2014. évi 43-as lapszámában
•    a nyertes Pályázó(k) név és lakcím adatait tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a székhelyén a számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a 2000. évi C. törvény 169.§-a alapján 8 évig, illetve az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben meghatározott elévülési ideig megőrizze;
•    a nyertes Pályázó(k) nevét és települését kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosan közzétegye
–    a Nők Lapja című magazin évi 43-as lapszámában

A Central Médiacsoport Zrt. adatkezelési gyakorlatáról, a Pályázókat megillető adatkezelési igényekről (igényérvényesítési cím: olvasok.noklapja@centralmediacsoport.hu) és egyéb a jelen Nyereményjáték szabályzatban nem szabályozott adatkezelési feltételekről a Central Médiacsoport Zrt. Adatkezelési Tájékoztatója rendelkezik.

9. Felelősségkizárás
A pályázatok hiányosságáért (név-, címelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Pályázókat terheli.

A Szervező a nyeremények minőségi hibáiért, meghibásodásáért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes a nyeremény hibájával, meghibásodásával kapcsolatos igényeit nyereményekhez kapcsolódó jótállás és szavatosság keretében érvényesítheti.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétel során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Pályázó a Nyereményjátékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Nyereményjáték lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A Szervező a Nyereményjáték pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező nem vállal továbbá felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

Amennyiben a Pályázó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság, illetve bíróság a Szervezővel szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Pályázó köteles minden a Szervező által megkövetelt intézkedést megtenni, és a Szervezőnek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a Szervezőt a Pályázó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

10. Egyéb

A Pályázó a Nyereményjátékon történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint a beküldött és a Nyereményjáték helyszínén a Pályázóról készített, a Szervező által szükség esetén utókezelt fényképet a Central Médiacsoport Zrt. nyomtatott, ill. online kiadványaiban a sorsolástól számított 6 hónapig nyilvánosságra hozza.
A Pályázó továbbá hozzájárul, hogy függetlenül attól, hogy nyertese lesz-e a játéknak, avagy sem, a Nők Lapja hivatalos Facebook-oldalán Szervező a játék ideje alatt a beküldött fotóját felhasználhassa, azaz a kiválasztott fotókból/szelfikből nyilvános képgalériát készítsen. A kiválasztás szempontjait Szervező nem köteles indokolni. A képgalériába feltöltött fotókkal a Pályázók nem lesznek részesei további nyereményjátéknak, a galéria kizárólag a játék kiegészítő online képi tartalmát jelenti.

A Pályázó szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a Pályázón kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Pályázó kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Kelt: Budapest, 2014. 09. 30.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top