nlc.hu
Sztárok
Johnny Depp mindent tagad!

Johnny Depp mindent tagad!

Johnny Depp nem nősül. A Karib-tenger kalóza határozottan cáfolta, hogy nyáron feleségül veszi élettársát, Vanessa Paradis-t.

– Nem akarom tönkretenni Vanessa vezetéknevét – indokolta döntését Johnny Depp, miért nem veszi feleségül párját, Vanessa Paradis-t.

Egy időben ugyanis felröppent a hír, hogy a sztárpár Sandra Bullock csendes házában fogad majd örök hűséget egymásnak. A pletykákat Robin Baum, Johnny szóvivője cáfolta, aki szerint semmi sem igaz a híresztelésekből. Az esküvői harangokat áprilisban kezdték el kongatni, amikor egy bennfentes azt állította: a színész és szerelme június 14-én fogad örök hűséget egymásnak.

A pletykákra Johnny a tőle megszokott humorral válaszolt.

– Nem szeretném tönkretenni Vanessa vezetéknevét. Imádom kiejteni, hogy Vanessa Paradis. Ha megváltozna Paradis-Deppre, az olyan kiábrándítóan unalmas lenne – nyilatkozta a sztár.

A szerelmesek 1998 óta alkotnak egy párt. Két gyermeket nevelnek: a 9 éves Lily-Rose-t és a 6 esztendős Jacket. Kevesen tudják, hogy Johnny korábban már volt házas, a sminkmester Lori Anne Allisonnal való frigy azonban csupán 3 évig tartott. (NLC, Reflektor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top