nlc.hu
Sztárok
Táncos lábú színésznő lett Meryl Streep

Táncos lábú színésznő lett Meryl Streep

Meryl Streep a nagymama szerepében mind lányát, mind unokáját lefőzi új filmjében, és nem csak gimnasztikában.

Meg fognak lepődni a Mamma Mia! című musicalfilm nézői, ugyanis az 58 éves Meryl Streep úgy ropja benne, mint egy versenytáncos. Mi több, a kétszeres Oscar-díjas színésznő merész tornagyakorlatokat is végez, amelyek alapján simán fölvennék az amerikai ritmikussportgimnasztika-válogatottba.

A film előzetesei alapján néhány kritikus annyira elcsodálkozott, hogy fölvetette: Meryl jeleneteiben esetleg a számítógép segítségét kérték a produkció alkotói.

A Mamma Mia! az azonos című, ABBA-slágereket felvonultató musical alapján készült. Középpontjában egy dilemma, pontosabban „trilemma” áll: egy fiatal lány az esküvőjére készül, de aggasztja, hogy még mindig nem tudja, három potenciális jelölt közül ki az édesapja.

Hajdanán kikapós édesanyja (Streep) ugyanis egyszerre három férfival járt (Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård), amikor a leány fogant. A menyasszony ezért elhatározza, fényt derít a titokra. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top