Sztárok

Az igényes és misztikus, aktív nő ékszertára (X)

Az Aura ékszertár azt a célt tűzte ki, hogy segítségére lesz, és a maximumot hozza ki a mai magyar aktív nő megjelenésében, akinek ideje limitált, mégis a legjobb képességei szerint állandó teljesítési kényszerben, anyaként, feleségként, szeretőként, munkatársként, főnökként, vagy mint bármilyen relációban partnerként, folyamatosan a legjobb megjelenését kell hoznia viszonylagos limitált energia- és pénzbevitellel.

A divatos, az egyéniséggel harmonizáló ékszer maximálja a megjelenést. Az első pillanatban olyan előnyt ad bármilyen hétköznapi megjelenéskor, mely már az első percekben jól pozícionálja viselőjét, könnyebbé téve a kommunikációt minden további lépéshez:

  • Könnyebb a figyelmet magadra vonni és megtartani.
  • Első pillanattól megbecsült személynek tartanak majd: azt sugallod, hogy fontosnak tartod energiát, figyelmet fektetni a megjelenésedbe, igy nyilván a más területeken is így viszonyulsz a dolgokhoz.
  • Az Aura ékszertár kínálata anyagiakban megengedhető, mégis nemesfém. Miután a horoszkópodnak megfelelően választhatsz, formájában, stílusában, színeiben illeszkedik az egyéniségedhez, harmóniát, összeszedettséget sugároz.
  • Néhány kattintással hozzájutsz a választottadhoz, és a jövőben ugyanabban a stílusban további darabokkal bővítheted a kincstáradat.
  • Ha meggondoltad magad, visszacserélheted.
  • Ha ajándékot keresel, kisebb a tévedés lehetősége, amennyiben ismered a megajándékozandó horoszkópját.
  • Ha anya vagy, figyeld meg, milyen fontos már a kicsi gyereknek is, hogy anyját csinosnak lássa. Figyeld a szemét. Idősebb gyerekek pedig már szóban is megkritizálják a szüleiket, előzd ezt meg, méltányolják ás hálásak a jó megjelenésért.
  • A megjelenéssel szerzett előnyökön túl a legnagyobb nyereség, ha jól érzed magad a bőrödben, a lélek kielégül, ha a nő ÖNMAGA számára fontos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top