nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.10., hétfõ)

Napi horoszkóp (12.10., hétfõ)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem vársz semmi különöset ettől a naptól, ezért a legkisebb probléma is nehézségeket okozhat. Igyekezz minél előbb megrázni magad! Hazafelé menet ugorj be egy közeli áruházba, és vegyél egy kevés ropogtatnivalót, mert este váratlan vendégeid lesznek.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Reggel rosszul érzed magad, de mindezért a tegnap esti vacsora a felelős. Rossz közérzeted nagyon gyorsan elmúlik, amikor iszol egy csésze teát. Egy közeli családtagod ma érkezik meg hosszú távollét után, ezért nagyon készülsz az estére. Kedvesed nem érti, hogy miért vagy ennyire izgatott a történtek miatt. Hiába igyekszel magyarázattal szolgálni viselkedésedért, nem érti meg a helyzetet.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyobb összeget kapsz készhez. Nagyon örülsz annak, hogy pénzügyi helyzeted hirtelen megoldódik, de örömöd nem felhőtlen. Nem tudod, hogy ilyen körülmények között mibe szabad belefognod ahhoz, hogy céljaidat elérhesd. Kedvesed most nincs melletted, pedig komolyan szükséged lenne a támogatására.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sok gondot fordítasz arra, hogy környezetedben senki se találjon semmi kivetnivalót. Annyira lefoglal ez a tevékenység, hogy nem tudsz odafigyelni a munkádra. Amikor főnököd olyan kérdést tesz fel, amelyre nem tudsz válaszolni te is megijedsz. Ne félj, mert egy baklövés miatt nem bocsátanak el, és továbbra is számolnak veled.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Olyan feladattal bíznak meg, amelyet nagyon nehezen tudsz megoldani. Először bátran nekivágsz, de lassan elveszted a bátorságod. Nem mered senkinek elmondani a félelmeidet, ezért egyre rosszabbul érzed magad. Nem kell, hogy mindenkivel őszinte legyél, de most keress egy olyan embert, aki kiérdemelte a bizalmadat és beszélj vele.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mindenki tőled kér segítséget magánéleti problémái megoldásánál. Nehezedre esik “okosnak” lenni. Nehezen fogadod el, hogy lehet beleszólásod mások életébe, hiszen a sajátodat igyekszel távol tartani a munkahelyedtől. Jót tesz neked ez a szerep, mert így sok sorssal kell szembenézned, és így helyzetedet is jobban megbecsülöd. Ha ez kell ahhoz, hogy végre elindulj, megéri ez a néhány óra.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy barátod családtagja keres föl, mert tőled remél segítséget. Nagyon rosszul érzi magát, amiért megjelenik nálad. E igyekszel megnyugtatni, hogy szívesen segítesz. Olyan történetbe csöppensz, amelyről már nagyon sokat hallottál. Furcsán érzed magad, ahogy hirtelen az események sodrásában találod magad.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Próbáld magad minél előbb túltenni a tegnapi csalódáson. Vannak olyan kapcsolatok, amelyek az emberi irigység miatt bomlanak fel. Érezd magad szerencsésnek, mert eddig nem sokszor kellett szembenézned ezzel a “zöld szemű szörnyeteggel”. Fogd fel ezt a napot úgy, mint egy ajándékot, amikor gondolkozhatsz a történteken, de semmi sem kényszerít arra, hogy valamit tegyél.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon sokat akarsz egyszerre elérni, így nem tudod, hogy pontosan mire is összpontosíts. Amikor hazaérsz ülj le, és gondold végig, hogy mit is szeretnél és milyen sorrendben. Ha úgy egyszerűbb, akkor írd le mindezt. Lehet, hogy nagyon kezdetlegesnek tűnik a módszer, de mégis megerősít , hogy helyes irányba indultál.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy munka kapcsán választanod kell, hogy egyedül oldod-e meg a feladatot, vagy csapatban dolgozol. Nem könnyű a döntés, hiszen a csapattagokat nem te válogathatod össze. Mindent egybevetve dönts a közös munka mellett, hiszen így sokkal előbb érhettek el eredményeket. Főnököd végre felfigyel egy javaslatodra, így erről többet is szeretne megtudni.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ötleteid komoly anyagi előnyhöz juttatnak. Kezded úgy érezni, hogy van értelme az emberfeletti teljesítménynek. A karácsonyi hangulat lassan belopódzik a munkahelyedre. Az ünnepi készülődésben nehezebben tudsz összpontosítani, és ez munkádon is meglátszik. Szerelmed szeretne több időt tölteni veled, és ezért közös programot szervez a hátad mögött.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Párod munkahelyi gondjai miatt kapcsolatotok is döcögősebbé válik. Nagyon szeretnél segíteni a problémái megoldásában, de nem kéri a segítséged, így inkább csöndben maradsz. Tele vagy kérdéssel, hiszen nem tudod, hogy ebben az esetben hogyan kéne helyesen viselkedni: nyaggasd a segítségeddel, vagy hagyd békén. Ha nem tudsz dönteni, tedd fel számára a kérdést, hogy mit szeretne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top