nlc.hu
Trend
Meglepetés 50. szám

Meglepetés 50. szám

E heti számunk tartalmából:





Címlapsztori
Pálffy István: „Én húztam ki Marcit erre a világra”

Élete legfájdalmasabb esztendejét tudja maga mögött Pálffy István, a TV2 műsorvezetője. Először elveszítette nagybátyját, a közismert újságírót, Pálfy Józsefet, majd a közelmúltban édesapját, Pálffy Istvánt, a jeles irodalomtörténészt. Kisfia, Marci jelenti számára a vigaszt.


George Harrisonra emlékezünk
Csak ketten maradtak

Csaknem húsz évvel John Lennon tragikus halála után újabb Beatles-tag hagyta itt rajongóit. A legcsendesebb gombafejűként ismert George Harrisont hosszú küzdelem után legyőzte a rák.






Cica, kutya ajándékba


Sok szülő szembesül karácsony előtt gyermeke óhajával: a fenyőfa alatt valamilyen állatot szeretne találni. Mielőtt beadjuk a derekunkat, nem árt, ha néhány dolgot alaposan végiggondolunk.






Szépség

Gőzben, boldogan

A szaunázás a testi-lelki megtisztulás szertartása. Kiizzadhatjuk a szervezetünkben lerakódott méreganyagokat, bőrünk feszessé, rugalmassá válik, és közben a lelkünk is kisimul.






Meglepetésben a sztárok

Pophercegnők, rockkirályok

A könnyűzene hercegnői és királyai idén is beleadtak apait-anyait: 2001 a nagy visszatérések éve volt. A több éve hallgató Michael Jackson és a szinte elfeledett Kylie Minogue új lemezzel jelentkezett, míg a színpadon régen látott Madonna új show-val turnézott. Szerencsére ettől a fiatal csillagok sem ragyogtak halványabban.






Divat

Egy sima, egy fordított

Újra sikk a kézi kötött holmi. Idő vagy kézügyesség híján készen is vásárolhatunk olyan laza, vastag pulcsikat, amelyekről senki nem mondaná, hogy egy gyár futószalagjáról kerültek le.







+ 10 oldal

Karácsonyi finomságok 
• Ünnepi menü
• Rafinált pulykafalatok
• Évvégi boszorkányos praktikák


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top