Sztárok

Sztárok újévi fogadalmai

Szilveszterkor a sztárok is szeretnek fogadalmat tenni. 2009 végén majd meglátjuk, sikerült-e az elhatározásaikat betartaniuk.

Eva Longoria
Eva Longoria

Britney Spears 2009-ben szeretne végleg leszámolni azzal a rossz tulajdonságával, hogy folyamatosan aggodalmaskodik. Lehet, hogy tényleg jobban teszi, ha nem őrli fölösleges aggodalmakkal az idegeit, nehogy úgy járjon a végén, mint korábban.

Ashlee Simpson viszont azt határozta el, hogy 2009-ben még jobb anya lesz. Ez elég érdekes fogadkozás, hiszen 2008 novemberében született meg a babája. Eva Longoria szakmai elfoglaltságáról mostanában keveset hallunk, nem csoda, ha a fogadalma is inkább a gasztromániásokat, mint a filmrajongókat hozza lázba. A színésznő megfogadta, hogy a jövőben nem fogyaszt húst.

Míg az Oscar-díjas Jamie Foxx élete asszonyát kívánja megtalálni, addig Carmen Electra még több élvezetet szeretne. Cameron Diaz pedig a kis változásokban bízik.
– Minden évben ugyanazokat a fogadalmakat teszem: abbahagyom a dohányzást, ezentúl viselek melltartót, és visszafogom magam a vásárlásnál – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top