nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.22., szombat)

Napi horoszkóp (12.22., szombat)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egyik rokonod korán felébreszt közös programotok miatt. Teljesen kiment a fejedből a megbeszélt program, ezért igyekszel magad minél előbb összeszedni és felkészülni a mozgalmas napra. Estére nagyon elfáradsz, de végre minden ajándékot beszereztél. Megérte az egész napi rohangálás, most már hátradőlhetsz, és várhatod az ünnep valamennyi előnyét.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai munkanap teljesen felborítja a terveidet. Szerencsére mindenki azon van, hogy minél előbb hazaérjen, ezért Neked sem kell túlzottan sok időt töltened a négy fal között. Hazafelé menet végre meg tudod venni azt, amit már hetekkel ezelőtt kinéztél kedvesednek. Arra számítasz, hogy nagyon hálás lesz a gondoskodásodért, de erre ne vegyél mérget!








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem vagy mindenható! Családod kétségbeesetten hív fel egy ügy kapcsán, és te igyekszel mindenkit helyretenni és így megoldani a helyzetet. Fogadd el, hogy itt sokkal többen vannak érintve, mint amennyit te befolyásolni tudsz. Hosszabb időre el kell utaznod az ünnepek után, és ezt kedveseddel még nem is közölted. Nem gondolod, hogy a mai nap alkalmas lenne az ilyenfajta vallomásokra?








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Minden nagyon gyorsan történik körülötted. Szinte még bele sem fogsz a munkádba, és máris be kell fejezned. Úgy érzed, hogy nem haladtál eleget, de nem tudod, hogy hol csúszott el a mai program. Azon töröd a fejed, hogy valakitől segítséget kérj, de amikorra az elképzelést tett követné, már senkit sem találsz, mindenki hazament. Jobban tennéd, ha minél előbb te is követnéd példájukat!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Régóta készültél a mai napra. Az ünnepek előtti utolsó hétvégét barátaitoknál töltitek. Sejted, hogy ma végre találkozhatsz egy régi ismerősöddel, akit a mai napig nem tudsz elfelejteni. Reményeid teljesülnek, de nem teljesen úgy, ahogy azt előre vártad.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon korán hazaérsz, így bőven lesz arra időd, hogy befejezd a félbemaradt főzést, takarítást. Minden évben megfogadod, hogy könnyedebben veszed az ünnepeket, de ez valahogy soha nem sikerül. Sokan szeretnének beszélni veled, de egy malőr miatt ma senkinek sem vagy elérhető. Estefelé veszed észre, hogy nagyon sok üzenet van a rögzítőn, de nincs kedved már senkivel sem beszélni.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Új hobbit találsz magadnak. Szerelmed nagyon örül, amikor észreveszi, hogy mostanában már nem csak a megszokott tevékenységek kötik le a figyelmedet, hanem új vizekre is evezel. Lelkesedése azonban gyorsan lelohad, amikor hobbid tartós marad, így rá egyre kevesebb időt szánsz. Igyekezz figyelni arra, hogy ez ne okozzon visszavonhatatlan veszteségeket a kapcsolatotokban.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem mérted föl jól, hogy az ünnepekre mennyi ételre van szükség, ezért az utolsó pillanatban még le kell szaladnod a boltba. Utólag mindenki be fogja látni, hogy megérte ez a rövid plusz út. Szerelmed szeretne segíteni Neked, de nagyon kétbalkezesnek bizonyul ezen a területen. Igyekszel nem odafigyelni “szerencsétlenkedésére”, de csak nehezen sikerül. Könnyen összeveszhettek azért, mert “segítségét” másként ítéled meg.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem kell mindenkinek megfelelned! Soha nem figyeltél oda a külvilág reakcióira, ha a külsődet kritizálták. Most sem kell nagyobb figyelmet szentelni ezeknek a dolgoknak, mint eddig. Minél előbb indulj haza, ha nem akarsz minden házimunkát holnapra hagyni!








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Minden nehezedre esik. A csontjaidban érzed az ünnep közelségét, így nehezen jutsz egyről a kettőre. Főnököd korán hazaenged, mert látja, hogy nem sok hasznát veszi a segítségednek. A váratlan szabadidőt használd arra, hogy a maradék ajándékokat beszerezd.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma nem sikerült alkalomhoz illően felöltöznöd. Amikor megérkezel a társaságban mindenki furcsállkodva néz rád. Sokszor nem zavar az emberek véleménye, de ma mégsem tudod magad függetleníteni tőlük. Egy idő után azonban feloldódsz, és így sokkal fesztelenebbül töltöd az este hátralévő részét.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai nap semmit sem tudsz elintézni, hiszen nagyon kevesen vannak a munkahelyeden. Nem tudod, hogy hová fordulj kérdéseiddel, hiszen mindenhol süket fülekre találsz. Ne add föl, hiszen, ha nem sikerül mindent elintézni, a határidőt még kitolhatod. Lehet, hogy nem ez a legelegánsabb módszer, de működhet! Ma ne törekedj tökéletességre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top