nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.23., vasárnap)

Napi horoszkóp (12.23., vasárnap)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Családi programra vagy hivatalos. Kedveseddel nem értetek egyet néhány dologban, ezért az utolsó pillanatban lemondja a közös programot. Nagyon megharagszol rá ezért, mert úgy érzed, mintha cserben hagyott volna. Most indulj el az összejövetelre, hogy legalább te ne késs el. Az odafelé úton találj ki valami hihető magyarázatot egyedüllétedre, ha nem akarod, hogy mindenki veletek foglalkozzon.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem érzed magad jól a bőrödben. Közérzeted nem a legjobb, mintha az influenza kerülgetne. Ha teheted, egész nap maradj ágyban, mert a küszöbön álló ünnepeken minden erődre szükséged lesz. Kedvesed igyekszik nagyobb rendet tenni a lakásban, hiszen nem szeretné, ha te ugrálnál a karácsonyi készülődés miatt.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egész nap rohangálsz, hogy mindent időre megvegyél. Kedvesed igyekszik lépést tartani veled, de nem sok sikerrel. Még szerencse, hogy lerázod, hiszen így néhány meglepetést is beszerezhetsz. Amikor ismét találkoztok, egy régi partnered társaságában találsz rá. Régen nem néztél szembe a féltékenység zöld szemű szörnyetegével, így most téged is meglepnek érzéseid.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A lakás lassan ünneplőbe öltözik. Minden megváltozik a kezed alatt, így most már csak rajtad van a sor. Ma kényeztesd magad, hiszen az ünnepek a pihenésre is bőven adnak lehetőséget. Igyekszel időben befejezni a készülődést, hogy végre nyugodtan beszéljetek szerelmeddel. Most nagyon közel kerülhettek egymáshoz!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kedvesed nagyon féltékeny rád, hiszen félreérthetően viselkedtél egy összejövetelen. Hiába igyekszel bebizonyítani számára az ellenkezőjét, nem hisz neked. Igaz, hogy nem ez a megfelelő pillanat, de el kéne gondolkoznod az újrakezdésen. Nem a megfelelő ember mellett ébredsz föl, és ez már számodra is nyilvánvaló.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szeretnél végre egy olyan napot beiktatni a hétbe, amikor csak magadra kell figyelned. Tudod, hogy csak akkor fogod elviselni az előtted álló napok fáradtságait, ha most előre is pihensz. Nem sok alkalmad nyílik arra, hogy valóban feltöltődj, mert egyik szomszédod késő estig feltart. Kedvesed igyekszik megnyugtatni, de most nem vagy kíváncsi a nyugtató szövegére.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az utolsó pillanatban el kell rohannod egy boltba, mert valamiről nagyvonalúan megfeledkeztél. Kedvesed hiába akar eltántorítani ettől, te nem állsz kötélnek. Pontosan tisztában vagy azzal, hogy egy-egy elfelejtett ajándék mennyi fölösleges feszültséget kelthet. Hazafelé menet beugrasz egy cukrászdába, hogy meglepd szerelmedet néhány “édes pillanattal”, és érdekes találkozásban lesz részed.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az egész család lélegzetvisszafojtva várja a holnapi napot. Nem érted ezt a felfokozott várakozást, de örömmel veszel részt ebben az emelkedett hangulatban. Minden nagyon jól sikerül, csak egy barátod hirtelen megjelenik a képben. Igyekszel elküldeni őt, de sehogy sem sikerül. Jobban teszed, ha hagyod neki végigmondani a mondókáját, mert utána sokkal könnyebben megszabadulhatsz a váratlan vendégtől.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szeretnél változtatni néhány dolgon a lakásban. Mindent megszervezel, csak azt felejted el, hogy nincs, aki mindebben segítsen. Nincs késő, hogy felhívd néhány barátodat, hogy segítségüket kérd. Hidd el, hogy örömmel vállalkoznak erre a feladatra. Késő este szinte beesel egy összejövetelre, de senkinek sem tűnik fel a késésed.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Tele vagy energiával. Nagyon igyekszel, hogy mindennel időre elkészülj. Kedvesed is segítségedre siet, mielőtt az utolsó simításoknak nekikezdenél. Szerencsére sok mindennel elkészülsz, így holnapra már csak az öröm marad. Nagyon régen nem volt olyan karácsonyban részed, amikor az idegeskedés elkerül. Az idén ez másképp lesz.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szeretnél mindent úgy elrendezni, hogy családod valamennyi tagja elégedett legyen veled. Sajnos ez nem sikerülhet, hiszen ennyi kérést és elvárást még te sem tudsz összehangolni. Vértezd föl magad az esetleges megjegyzések ellen, ne foglalkozz a negatív hangokkal. Hidd el, hogy a valódi kritikusok mind lenyűgözve állnak műved előtt.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem vágysz másra, csak arra, hogy nyugodtan és csöndben teljen el ez a nap. Sajnos nem történhet minden a kívánságod szerint! Családodban már mindenki tűkön ül, hogy végre hazaérkezz, és kezdetét vegye a végső készülődés. Ma mindenre lesz időd, de igyekezz szem előtt tartani azt, hogy kinek mit ígértél. Nagyon be van táblázva a napod, és ezt lassan te is belátod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top