nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.27., csütörtök)

Napi horoszkóp (12.27., csütörtök)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Munkahelyeden úgy kóvályogsz egész nap, mint egy fáradt őszi légy. Senkit sem találsz a megszokott helyén. Úgy tűnik, mintha mindenki szabadságon volna, és ebben nem is tévedsz sokat. Nem haladsz azzal a munkával, amit rád bíztak. Főnököd is szabadságon van, így nincs olyan, aki lemaradásaidat szemedre hányná.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érzed, ismét szerelmes vagy. A tegnapi éjszaka után nem tudsz másra gondolni, csak arra, hogy megint egymás karjában talál az éjszaka. Hiába, a mögöttetek álló megrázó élmények nagyon közel hoztak benneteket egymáshoz. Szerencsés vagy, hogy a történtekből csak nyertél.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szerencsére maradt néhány szabadnapod az év végére, így most otthon töltheted az ünnepek közötti napokat. Kapóra jön ez a szabadság, hiszen számtalan elintéznivalód akad. A szilveszteri buli szervezése is a nyakadba szakad, mert senkit sem találsz, aki a segítségedre lenne. Nagy lendülettel fogsz hozzá, de nagyon gyorsan eleged lesz az egészből.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Még az ünnepek előtt elhatároztad, hogy a munkahelyi nyugalmat arra fogod használni, hogy végre nyugodtan pontot tegyél néhány munka végére. Szerencsére erre most elérkezett a megfelelő időpont. Nehezedre esik, hogy belekezdj a tennivalókba, de egy idő után elmerülsz a feladatban. Egyik munkatársad ajándékkal lep meg, és ezzel teljesen zavarba hoz. Ne értsd félre a gesztusát!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy érzed, mintha most a munkahelyeden lennél a legjobb helyen. Valóban, itt csak néhányan nyitják rád az ajtót, hogy jókívánságaikat elmondják. Egyik munkatársad nagyon hosszan elmarad nálad. Ma alkalmatok van arra, hogy többet is megtudjatok egymásról. Egyik barátod veled szeretné tölteni a szilvesztert, de nem tudod, hogy mit válaszolj meghívására.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ismét a csatamezőn. Lehet, hogy ehhez nem minden feltétel adott, hiszen kollégáid többsége szabadságon van, de te mégis ezt érzed. Tudod, hogy nagyon sok megoldatlan feladat vár rád és nem is tudod, hogy hol fogj hozzá. Korán elindulsz hazafelé, de későn érsz el az ajtódhoz. Útközben összefutsz egy barátoddal, aki nagyszerű szilveszteri programot ajánl.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon nehezen ébredsz fel. Szétszórt vagy, és semmit sem találsz. Azt sem tudod, hogy mit hová raktál. Eszeveszett kapkodásba kezdesz, de így sem érsz oda a megbeszélt időpontra. Kedvesed neheztel rád, amiért megint elkéstél. Úgy érzi, hogy kezdesz túllőni a célon, úgyhogy szedd össze magad!








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyik családtagoddal könnyen konfliktusba kerülhetsz a nap folyamán. Amikor megkér, hogy kiönthesse neked a szívét, olyan dolgokat is elmond, amely személy szerint téged is érintenek. Nem tudsz jó képet vágni a hallottakhoz, és ezt vele is közlöd. Nem örül a véleményednek, és így könnyen összekülönbözhettek. Nem vagy elég elnéző!








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Már éppen megszoktad volna az ünnepi hangulatot, amikor ismét dolgozni kell menned. A munkahelyeden sem tudod magad függetleníteni magad ettől a hangulattól, de fölösleges is lenne. Kollégáid is sokkal nyugodtabbak, mint más hétköznapokon, így most van időtök megállni, és beszélgetni. Csak most jössz rá, hogy milyen jó csapatban dolgozol.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma kisütött a nap, talán ez elviszi a rosszkedvedet. Ha teheted, tölts néhány órát a szabad levegőn. Az esti mozi előtt el kell beszélgetned szüleiddel, mert nagyon zavar a kialakult helyzet. Régóta sejted, hogy nem örülnek kedvesednek, de ez az utóbbi időben egyre jobban érezhető. Nem tudod, hogy melyikük oldalára állj, hiszen bizalmad benned is megváltozott párod iránt.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Családod több tagja is azt hiszi, hogy szükséged van a segítségükre. Nagyon haragszol ezekért a kezdeményezésekért, de egy ideig tartod magad, és mindenre bólogatsz. Ha nem mutatod ki valós érzelmeidet, akkor nem is várhatod, hogy változtassanak elképzeléseiken. Kedvesed nem asszisztál a történtekhez, ezért nem érti, hogy miért vagy dühös.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Na, ma bizonyíthatsz. Egy hosszabb lélegzetű munkával csak nehezen jutsz előbbre. Nem tudod, hogy pontosan hol fogd meg a feladatot, ezért esik nehezedre az, hogy megtaláld a megoldást. Nem szívesen ismered be, hogy vannak nehézségeid, pedig néha szükség lenne erre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top