Nyereményjátékok

Tengerparti élmények… a Hotel Európa fit****superior-ben, Hévízen

Elérkezett a nyári vakáció tervezésének ideje. A vízpart szerelmesei és a gyermekes családok a nyári üdülés tervezésekor rengeteg kritériumot vesznek figyelembe, mielőtt végső döntésüket meghozzák. Szállodánk ezen elvárásoknak megfelelően úgy alakította ki nyári kínálatát, hogy az Kicsiknek-Nagyoknak egyaránt vonzó legyen. Engedjék meg, hogy elvarázsoljuk Önöket!

Tengerparti élmények... a Hotel Európa fit****superior-ben, Hévízen…s hogy mit is ajánlunk?

  •  Frissítő csobbanást „Acapulco” – 270m2 vízfelülettel rendelkező – családi élménymedencénkben, pezsgőfürdőt, termálfürdőt, külső-belső úszómedencét, hangulatos szaunavilágunkat!

 

 

  • Megújult Vitalium Medical Wellness Centrumunkban wellness kezeléseink széleskörű exkluzív kínálatával, kényeztető aromafürdőkkel, relaxáló és revitalizáló klasszikus és távol – keleti masszázsokkal várjuk Vendégeinket! A masszázspavilon 11 napfényes kezelőjében megfelelő hangulatban, vidám színek mellett relaxálhatnak,  új hidroterápiánkon a kádfürdők növekvő népszerűségének köszönhetően – Hévízen egyedülálló módon – már az iszapfürdő is lehetővé válik. Gimnasztika terem kapacitásunkat és iszapkezelőink számát is kétszeresére növeltük, amelyek kellemes környezetet biztosítva segítik a regenerációt, gyógyulást.

 

Tengerparti élmények... a Hotel Európa fit****superior-ben, Hévízen

 

  • Tágas családi szobáink a család kényelmét szolgálják, és gyermekeik önfeledt játékát figyelemmel kísérhetik Grill-kertünkből, ahol hűsítő koktélokkal és könnyű ételekkel várjuk a szülőket.

 

  •  Fantasztikus nyári programok a gyermekeknek!

A gyerekekről idén sem feledkeztünk, vadonatúj programokkal várjuk őket egész nyáron! Június a vadnyugat, indiánok, cowboyok és aranyásás, a július a varázslótanoncok és az aranysüveg, augusztus pedig a középkor, a várurak valamint a középkori lovagi tornák jegyében telik majd!

Tengerparti élmények... a Hotel Európa fit****superior-ben, Hévízen

 

A programok mellett a gyerekeket idén is kiemelt kedvezményekkel várjuk. A nyári időszakban, a 10 év alatti gyerekek részére a szállást és a félpanziót szállodánk ingyen biztosítja!

Kedvezményes csomagajánlatainkat keresse az interneten! www.europafit.hu

 

Szeretettel várjuk a nap és víz szerelmeseit Hévízen, a Hotel Európa fit****superior-ben!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top