nlc.hu
Nyereményjátékok
Renault-hétvége a Hungaroringen

Renault-hétvége a Hungaroringen

Június 13-14-én nyitja kapuit a Hungaroring, és kezdetét veszi a World Series by Renault (WSR) immáron harmadik versenyhétvégéje, amely remek szórakozást ígér az autósportok rajongóinak és a család minden tagjának.

Az előző évek gyakorlatának megfelelően a június 13-14-én, a mogyoródi Hungaroringen megrendezendő World Series by Renault verseny- és családi hétvégére az ingyenes belépőjegyek elérhetők a Renault márkakereskedői hálózatánál, továbbá Budapesten és környékén a Match áruházaiban, valamint a Profi üzletlánc boltjaiban. Emellett – szintén úgy, ahogyan az előző két évben – letölthetők a www.wolrdseriesbyrenault.hu weboldalról is.

A hétvégi program a család valamennyi tagja számára felejthetetlen élményt garantál, hiszen az autóversenyek izgalmát színes programok sokasága „köríti”, ahol a legfiatalabbtól a legidősebbig mindenki számára tartalmas és élményekkel teli szórakozást garantál.

Renault-hétvége a Hungaroringen
 

A pályán három fő kategóriában zajlanak a versenyek (3,5, valamint 2 literes motorral szerelt formaautós és a Mégane Trophy verseny, Clio Kupa, és az Olasz Formaautó-bajnokság futamai), látványos autó-akrobatika, Renault történelmi versenyautók bemutatója (például itt lesz az az F1-es kocsi is, amellyel Ayrton Senna is versenyzett), oldtimer autók bemutatója, légiparádé. A futamok két-két versenyből állnak, hogy szombaton és vasárnap is legyen izgalom bőségesen. Ezeket természetesen időmérők elõzik meg, amelyek a rajtsorrendeket döntik el. A versenyek rövidebbek a Forma-1-es futamoknál, tehát sosem fordulhat elő, hogy unalmasak lennének. Erre garancia, hogy egyforma, ellenőrzés mellett szerelt autókkal száguldanak a mindenre elszánt versenyzők, ráadásul egyszerre 30-an is lehetnek a pályán.

Mindeközben a pálya mellett egész nap működnek a Forma-1-es szimulátorok, a gyereksátorban arcfestés, biztonsági bemutató, rajzverseny, pedálos Forma-1-es verseny, továbbá dizájn-bemutató, gokart, F1-es kerékcsereverseny. Mivel itt minden nyitva áll, állandóan be lehet menni az úgynevezett paddock (vagyis a boxok mögötti) területre, ahol a versenyzőket és a csapatokat kiszolgáló kamionok parkolnak. Itt nyomon követhetők a szerelési fázisok, elkaphatjuk egy-egy szóra a versenyzőket, és – ha nincs éppen verseny – akkor bizony a boxutca is látogatható, ahol a nézők tényleg betekintést nyerhetnek az autóversenyzés boszorkánykonyhájába.

A fedett lelátókon ülve hatalmas kivetítőkön is követetők a futamok, miközben a vezetéstechnikai pályán kontrolláltan biztonságos körülmények között próbálhatják ki magukat a jogosítvánnyal rendelkezők, vagy akár gokarton és/vagy verseny-szimulátorokon. Oda még jogsi sem kell! Idén is lesz kerékcsere verseny, pedálos kisautós futamok a jövő versenyzőinek. Megtekinthetők a történelmi verseny- és utcai autók, de a legújabb Renault modellpaletta is közvetlen közelről tanulmányozható.

Két éve a nemzetközileg a legjobb versenyhétvégének megválasztott eseményen auditáltan (!) 117 ezren, tavaly már 126 ezren látogattak ki a Hungaroringre, ami azt jelenti, hogy sikeres program a WSR.

Mindez tehát a World Series by Renault ingyenes autóverseny- és családi hétvégén, a Hungaroringen, 2009. június 13-14-én. Az ingyenes belépőjegyek már elérhetők!

További részletek: www.worldseriesbyrenault.hu

Renault-hétvége a Hungaroringen
 

Nyerj 2 darab VIP belépõt a World Series by Renault rendezvényre!

Játssz velünk »

A június 13-14-én a Hungaroringen sorra kerülő versenyhétvége remek szórakozást ígér az autósportok rajongóinak és a család minden tagjának. Formula- és kupaautók, izgalmas futamok és látványos programok, valamint kiállítások várják a nézőket.

A VIP-szolgáltatás tartalma 9:00 és 17:00 óra között

– VIP sátor, amely a pályára kiemelkedõ rálátással rendelkezik (ugyanott kerül kialakításra, ahol a paddock az F1 esetén)

– korlátlan étel-ital fogyasztás: reggeli, főétkezés 12:00-15:00 között, délután aprósütemény; kávé/üdítő/tea egész nap

– grid (rajtrács) látogatás szervezett csoportban

– ingyenes parkolóhely (2 jegyenként 1 hely)

– ingyenes „shuttle” járat a parkoló és a VIP sátor között

– a VIP-jegy 1 napra érvényes

Renault-hétvége a Hungaroringen
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top