nlc.hu
Sztárok
Dolák-Saly Róbert azt gyanítja, megölhették az édesapját

Dolák-Saly Róbert azt gyanítja, megölhették az édesapját

Dolák-Saly Róbert 12 évesen veszítette el az édesapját, és egy szörnyű gyanúval él együtt már gyerekkora óta. Lehet, hogy nem is öngyilkosság történt.

Dolák-Saly Róbert 12 esztendős korában, rejtélyes körülmények között veszítette el édesapját, ez megváltoztathatatlan törést okozott az életében. A L’art pour l’art társulat tagja azt gyanítja, politikai okok vezethettek a tragédiához, és azt sem zárja ki, hogy apja – a hivatalos verzió ellenére – nem önkezével vetett véget életének.A művész édesapját egy vonat gázolta halálra, szerinte nem véletlenül.

„Egy éjszaka alatt nőttem fel, 1967. február 12-ről 13-ra virradó éjszaka. Anyám nem tudta kezelni ezt a helyzetet, de nem haragszom rá. Egy horrorisztikus sikolyra ébredtem, két rendőr állt az ajtóban. Én voltam, aki simogattam a fejét 12 évesen” – mesélte a Story4 TV ArcKép című műsorában Dolák-Saly Róbert.

„Valószínűnek tartom, hogy valami politikai történet kapcsán történhetett meg, hogy a vonat elé került – idézi a Blikk Dolák-Saly Róbertet, aki akkor sem kertelt, amikor Kadarkai Endre riporter megkérdezte, megölhették-e. – Feltételezem, de nem mentem utána. Sokáig nem is mertem foglalkozni ezzel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top