Hozzávalók:
- 8 darab közepes paradicsom
- 25 dkg túró
- 10 dkg natúr krémsajt
- 10 dkg márványsajt
- egy csokor snidling
- só
- 15 dkg félkemény sajt (vitorlának)
Elkészítés:
Keverjük össze a túrót, a krémsajtot és a márványsajtot. Adjuk hozzá a felaprított snidlinget, sózzuk a krémet. A paradicsomokat vágjuk négy gerezdre, szedjük ki a magokat, majd töltsük bele a csónakokba a sajtkrémet. A vitorlához vágjunk vastagabb szeleteket a sajtból, majd ezekből háromszögeket, végül fogpiszkálóval szúrjuk a vitorlát a csónakra.
Tipp: Pritaminpaprikát is használhatunk a paradicsom helyett, mellé pedig friss kenyeret vagy pirítóst is kínálhatunk. |
Elkészítés: 30 perc
A júliusi tartalomból: • Bográcsban főtt ínyencségek |