nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)

Pihenés, lazítás, kellemes izgalmak, kényeztetés. Minden jegynek igazán pihentető lesz az augusztusi hétvége.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)KOS: Ez a hétvége szóljon a pihenésről! Muszáj lazítanod, mert ha túlfeszíted a húrt, akkor könnyen megbetegedhetsz. Neked is szükséged van alvásra, semmittevésre és lustálkodásra. Igaz, hogy nem stílusod a tétlenség, de most próbálj meg passzív lenni. Ha nem bírsz magaddal, akkor választhatsz aktív programot, de csak olyat, ami nem fáraszt el. Például jó ötlet strandolni, de ne ússz vagy ne evezz a végkimerültségig! Senkinek sem kell bebizonyítanod vagy bizonygatnod, hogy meg tudod csinálni. Jobb, ha kényelmes tempóban haladsz. Egész hétvégén, de különösen a hét utolsó napján vigyázz a testi épségedre! Baleset leselkedik rád, ha sietsz, vagy ha egyszerre több dolgot akarsz elintézni.

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)BIKA: Mi az a tevékenység, amely teljesen ki tud kapcsolni? Van hobbid? Ha igen, akkor ezen a hétvégén élj neki! Ha még nincs, akkor keress gyorsan! Olyasmit válassz, ami szinte teljes koncentrációt igényel tőled! Ezáltal eltereli a figyelmedet a napi gondokról. Mivel fárasztó, elég mozgalmas hét áll mögötted, rendkívül fontos, hogy pihenj. De nemcsak lustálkodással és alvással pihenhetsz, hanem olyan programmal is, amely teljesen eltér a hétköznapi ritmusodtól. Például ha sokat ülsz egész héten, akkor menj mozogni, sportolni, de ha mindennap lótsz-futsz, akkor fogj egy könyvet, vagy nézz meg egy jó filmet! Ha sokat vagy a négy fal között, akkor menj ki a szabadba, és legyél víz közelében! Használd ki, hogy nyár van!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)IKREK: Készülj fel rá, hogy nem lesz feszültségmentes a hétvégéd. Idegeskedhetsz a munkád és a családod miatt is. Jó okod lesz rá, hogy kiborulj, de kérdés, hogy megéri-e. Legyél józan, és döntsd el, neked mi a jobb! Ha aggódással és a jövő miatti félelemmel megmérgezed a hétvégédet, akkor saját magaddal tolsz ki. Ezért inkább menj szórakozni, vagy sétálj nagyokat! Mivel itt a nyár, valami vizes program is szóba jöhet. Menj úszni, evezni vagy vitorlázni! Érintkezz a vízzel minél többet, mert akár a bőrödhöz ér, akár megiszod, töltődsz a víz éltető energiáival, ettől pedig rugalmasabb és békésebb leszel. Közben ne hanyagold el a családodat sem! Csináljátok ezeket közösen!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)RÁK: Egész hétvégén elemedben leszel, szó szerint és átvitt értelemben is lubickolni fogsz. Szó szerint akkor, ha megfogadod a tanácsot, és elmész úszni. A víz éltető energiája mindig jó hatással van rád, de ezen a hétvégén különösen. Ha megmártózol benne, ha a látványában gyönyörködsz, vagy ha megiszod, teljesen feltöltődsz. Így mindent sokkal derűsebben tudsz szemlélni. Ekkor átvitt értelemben is lubickolhatsz. Élvezheted az életet úgy, ahogy van, lázadás, elégedetlenség és panasz nélkül. A hét utolsó napján legyél óvatos a közlekedésben! Többször is nézz körül, mielőtt lelépsz a járdáról, vagy ha átmész egy kereszteződésen. Főleg a nehezen belátható helyekre ügyelj!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)OROSZLÁN: Tudsz úszni? Ha igen, akkor szeretsz? Milyen gyakran szoktál? Itt nyár, és hétvége van. Menj strandolni, vízibiciklizni vagy szörfözni! Élvezd a nyár örömeit! Megünnepelted már a születésnapodat? Ez remek hétvége a bulizásra. Hívj jó sok barátot, kollégát és rokont! Ne aggódj az étel-ital miatt! Mondd meg mindenkinek, hogy azt eszik és iszik, amit hoz! Mindezt tréfásan add elő! Érteni fogják, és meglátod, annyi finomság fog érkezni, amennyit el sem tudtok fogyasztani. Te csak a vidám hangulatról gondoskodj! Jó zenével, lampionokkal, színes szalvétákkal, tányérokkal és poharakkal. Vehetsz egyszer használatos műanyag vagy papírkészletet. Már nagyon ízléseset is találsz az üzletekben.

           

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)SZŰZ: Irigylésre méltóan eseménydús hétvége elé nézel. Ez a pár nap tele lesz kellemes és izgalmas találkozásokkal, ezért is fontos, hogy ne gubbassz otthon, hanem menj emberek közé. Az a legjobb, ha elmész kirándulni, strandra vagy egy szórakozóhelyre, de az sem rossz ötlet, ha a barátaiddal szerveztek közös programot. Járj nyitott szemmel, mert fantasztikusan érdekes személlyel hozhat össze a sors. Ne zavarjon, hogy ő teljesen más, mint te. Attól izgalmas az egész. Hiszen az ellentétek vonzzák egymást. A fogaskerekek is úgy működnek, hogy ami az egyikből hiányzik, az megvan a másikban, és fordítva. Közben őrizd meg a függetlenségedet! Nem kell még elköteleződnöd!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)MÉRLEG: Tudod, hogy a wellness-szállodák minek köszönhetik a népszerűségüket? Többek között annak, hogy az alapfunkciójuk a kényeztetés. Ezen a hétvégén neked is jár a kényeztetés. Minden módon kényeztesd magad, ill. hagyd, hogy mások kényeztessenek! Egyél finom ételeket, igyál remek italokat! Nem kell horribilis összegeket költened erre. Vannak kisvendéglők és falusi cukrászdák, ahol rálelhetsz a legfinomabb falatokra. Közben menj lovaskocsikázni vagy sétahajókázni! Fedezd fel, hogy mennyi gyönyörűség van az országhatárokon belül is! Arra is legyél igényes, hogy kikkel osztod meg ezeket az élményeket! Keress olyan barátokat, akik pozitív hatással vannak rád!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)SKORPIÓ: Itt a nyár, ráadásul hétvége van! Válassz vizes programot, sportot! Menj úszni, vízisíelni vagy szörfözni! Érintkezz a vízzel minél intenzívebb formában! Neked egyébként is lételemed a víz, de ezen a hétvégén különösen, főleg, ha kimerült, rosszkedvű vagy enervált vagy. Muszáj feltöltened a lemerült érzelmi, szellemi és fizikai „akkumulátoraidat”. Hívj magaddal barátokat vagy rokonokat, de ha kéretik magukat, akkor hagyd őket, és menj egyedül! Neked mindenképpen vízben kell töltened ezt a pár napot. Az sem baj, ha „pikkelyeid” nőnek. Közben a folyadékbevitelre is figyelj! Igyál elegendő mennyiségű és jó minőségű vizet vagy teát! Ez utóbbit próbáld meg ízesítés nélkül!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)NYILAS: Ha van párod, akkor vigyázz rá nagyon, és kerüld vele az összetűzést! Lehet, hogy ő most kissé ingerlékeny, ezért neked kell megőrizned a higgadtságodat. Ne tartsd ezt megalázónak! Nézd a célt, ami bizonyára nem a szakítás. Ha nincs még párod, akkor a környezetedben élőkkel legyél nagyon türelmes ezen a hétvégén! Ha még élnek a szüleid, akkor mindenképpen tölts velük valamennyi időt, keresd a kedvüket! Találd ki, hogy mivel szerezhetnél örömöt nekik! Lehet, hogy egy hatalmas dinnyével, vagy ha elviszed őket sétálni és fagyizni, de egy sétahajókázás sem elvetendő ötlet. A családod többi tagját se hanyagold el! Szervezhettek nagy, közös programot is.

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)BAK: Nyár van, ráadásul hétvége. Nem kell jobb alkalom arra, hogy elutazz. Ne várj tovább! Neked is jár a kikapcsolódás. Keress egy kellemes, vízparti helyet! Ott úszhatsz vagy pecázhatsz kedvedre, de az sem rossz, ha „csak” üldögélsz, és nézed a vizet. Ezen a hétvégén a víz minden formájában jó hatással lesz rád, akár megmártózol benne, akár gyönyörködsz a látványában, akár megiszod. Hidd el, ha feltöltődsz a víz éltető energiájával, akkor mindent sokkal derűsebben fogsz látni! Emellett azért legyél óvatos a közlekedésben! Semmi sietség, semmi hirtelen mozdulat! Ezek rejtik a veszélyt számodra. Lassan járj, tovább érsz! Legyél lassú és megfontolt!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)VÍZÖNTŐ: Most kipróbálhatod, milyen programot lehet szervezni ingyen. Keress olyan elfoglaltságot, amelyre nem kell semmit költened, vagy csak minimálisat! Akár akarod, akár nem, ezen a hétvégén muszáj az anyagi helyzeteddel foglalkoznod. Ez nem jelenti azt, hogy mindent meg kell tagadnod magadtól, de azt igen, hogy megfontoltabban kell költekezned. Fogadd meg a régi, bölcs tanácsot: addig nyújtózz, amíg a takaród ér! A hét utolsó napján váratlan helyzet adódhat, ezért is fontos, hogy legyen valamennyi félretett pénzed. Ha van mihez nyúlnod, akkor könnyebben és gyorsabban meg tudod oldani. Lehet, hogy nem neked lesz szükséged hirtelen pénzre. Mielőtt kölcsönadsz, gondold át, hogy mennyit tudsz nélkülözni!

 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 7-9.)HALAK: Teljes mértékben rajtad múlik, hogy milyen lesz ez a hétvégéd. Ha engeded, akkor lesz okod a bosszankodásra. Két ember is azon lesz, hogy kihozzon a sodrodból. Legyél annyira bölcs, hogy észre sem veszed a szándékukat! Őrizd meg a derűdet, és emelkedj felül a rosszindulaton. Közben tudd, hogy mindez a részükről nem szándékos, és csak arról szól, hogy energiát szerezzenek tőled. Ha figyelsz rájuk, akkor megkapják azt, amire vágynak. Inkább add oda nekik önként! Ez akkor lesz könnyű számodra, ha te jól vagy. Menj víz közelébe! Töltődj a víz éltető energiájával! Fürödj, ússz, és igyál minél többet! Bármilyen formában érintkezel a vízzel, jót fog tenni testednek-lelkednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top