Szabadidő

Látványos lovas show a Budai Várban

Az EPONA Spanyol Lovasiskola a Budai Vár Oroszlános udvarában tartott premierjük nagy sikerére való tekintettel négy újabb előadást tart.

2009-ben már hetven éve, hogy 1939-ben megalapították a Magyar Királyi Testőrség Spanyol Lovas Iskoláját, ahol a legtehetségesebb lovasok különlegesen nehéz feladatokra idomították lovaikat és rendszeresen látványos bemutatókon kápráztatták el tudományukkal a nagyközönséget, többek között a Budai Várpalota területén éppen az erre a célra épült lovardában.

A Spanyol Lovasiskola a Budai Várban

Sikeres működésük csak rövid ideig tarhatott, mert a történelem viharai sajnos elsöpörtek lovast, lovat, de még az épületeket is. E gyönyörű hagyományt a hajdan Európa szerte elismert intézmény klasszikus elveit követve napjainkban az EPONA Spanyol Lovasiskola igyekszik újra életre kelteni, akik a Budavári Palota Oroszlános udvarán 16 magasan képzett andalúz ménnel egész estét betöltő látványos gálaműsort mutatnak be.

A Spanyol Lovasiskola a Budai Várban

 

Helyszín: a Budai Vár Oroszlános udvara
Időpontok:
augusztus 11.-től 14.-ig minden este 20.30 órai kezdettel.
Jegyek kaphatók a Ticket Express irodáiban és az Eventime hálózatában, valamint a helyszínen.
Bővebb információ: www.lovasok.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top