nlc.hu
TV-sztárok
Tízmilliókat érő szülinapi ajándékot kér luxusfeleség Babett

Tízmilliókat érő szülinapi ajándékot kér luxusfeleség Babett

Kerek évfordulóra nem lehet akármit adni, főleg egy hölgynek, de Köllő Babett vágya egy picit talán túlzás.

Köllő Babett hamarosan betölti a negyvenet, és már azt is tudja, mivel lehetne meglepni: egy huszonöt millió forintos Porschét nézett ki. „Ez pont tökéletes ajándék lenne” – mondta Babett, akinek sajnos még meg kell győznie férjét.

„András bizonyos dolgokon szeret spórolni. Egyrészről igaza van, másrészről azt gondolom, hogy felesleges az ilyen dolgokban a logikát keresni, mert mi van akkor, hogyha holnapután vége van az életnek, és akkor hiába gyűjtöget az ember, de közben nem élt” – teszi fel a mindannyiunkban motoszkáló kérdést Köllő Babett, aki múltkor egy műsor kedvéért bemerészkedett egy turkálóba.

„Az autókkal kapcsolatban nem egyeznek a nézeteink – mondja a színésznő. – Én mindig valami nagyon sportos autót szeretnék, ő pedig rángat vissza a földre, mert azt érzi, hogy ez már túlzás. Évek óta van egy álmom, szeretnék egy Porsche Panamerát, de András szerint ez teljesen fölösleges. Mondtam neki, hogy a 40. születésnapom egy olyan kerek évforduló lesz, amire mindenképpen szeretném ezt az autót, és bízom benne, hogy András hajlandó lesz eldobni az elveit, és beadja a derekát!” – bizakodott Babett a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top