nlc.hu
Sztárok
Kórházban a Jóban Rosszban sztárja

Kórházban a Jóban Rosszban sztárja

Brózik Klári, a Jóban Rosszban színésznője kollégáival, Novák Henivel és Gazdag Tiborral került kórházba. A TV2 népszerű sorozatának sztárjai úgy gondolták, nem árt egy teljes körű kivizsgálás.

Kórházban a Jóban Rosszban sztárjaEgy szívsebész, orvosok és nővérek hada vette körbe a három színészt, hogy mindenre odafigyelve kiderítsék, van-e ok aggodalomra. Brózik Klári a tavalyi debreceni vizsgálaton szembesült azzal, hogy szívbillentyűjével apróbb problémák vannak, így a színésznő fontosnak tartotta az újabb szűrést.

– A családomban az elmúlt fél évben két szívinfarktus is volt, így én a szívemre különösen odafigyelek. A tavalyi eredmények miatt is fontos volt, hogy újra kivizsgáltassam magam – mesélte Brózik Klári.

– Szerencsére nincsen félnivalóm, bár apróbb szívbillentyűzavarom van. Odafigyelek az egészségemre, és szerintem minden fiatalnak el kellene mennie egy ilyen kivizsgálásra, mert tévhit, hogy csak az idősebb korosztály veszélyeztetett – tette hozzá a Jóban Rosszban sztárja.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top