nlc.hu
Sztárok
Sarah Jessica Parker miniben fagyoskodott

Sarah Jessica Parker miniben fagyoskodott

Egy kiadós felfázással is dacol a Szex és New York sztárja.

Sarah Jessica parker miniben fagyoskodott!Sem a hideg, sem a szemerkélő eső nem tartotta távol a rajongókat a londoni Leicester Square-ről, ahol az elegáns Odeon moziban tartották a Hova lettek Morganék? díszbemutatóját. A film sztárjai sem ijedtek meg a zimankótól: Sarah Jessica Parker bátran a kocsijában hagyta a nagykabátját, és rózsaszín L’Wren Scott miniruhában fogadta a közönség és a fotósok hódolatát, oldalán a romantikus vígjáték másik főszereplőjével, Hugh Granttel, aki egy szál zakóban majd egy órát töltött a mozi előtt autogramokat osztogatva.

A szerelmi komédiában egy válófélben lévő, munkamániás New York-i házaspárt alakítanak, akik – miután véletlen tanúi lesznek egy gyilkosságnak – a tanúvédelmi program keretében egy kisvárosba kerülnek, ahol nemcsak a természet csendes közelségét kell elviselniük, hanem egymás társaságát is.

„Én városi ember vagyok – ismerte el Sarah Jessica Parker a premier után –, nem nagyon járok kirándulni, de a vidéki forgatások alatt a szép tájak, a szabad levegő mégis hatással voltak rám. Persze a nagyvároson kívül nem tudom elképzelni, hogy máshol éljek.”

Parkernek a következő szerepe miatt sem kell elhagynia a nagyváros kényelmét. Már javában folyik a Szex és New York 2. forgatása: a londoni premier után azonnal haza is repült, hogy folytassa a munkát.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top