nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (dec. 19-25.)

Karmahoroszkóp (dec. 19-25.)

A Vénusz és a Neptunusz, valamint a Jupiter között létrejövő jó fényszögek arra utalnak, hogy érzékeny lelkiállapotban leszel, és szíved csordultig telik reménnyel és szeretettel.

Kos

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Nagyon el vagy havazva a munkáddal, és még az is lehet, hogy az ünnepek alatt is dolgoznod kell. Ez teljesen elkeserít, és emiatt kissé negatívan állsz a dolgokhoz, ami persze érthető. Ha jól osztod be az idődet, meglátod, mindenre jut, és szeretetteljes karácsonyban lesz részed.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek elfelejtesz ajándékot venni, vagy az is lehet, hogy direkt nem veszel, pedig tudod, hogy nagyon kellemetlen lesz az a pillanat, amikor szembesülsz ezzel. De ügyes vagy, és egy szempillantás alatt kivágod magad.

Karmikus feladatod: Álmokat szövögetsz egy utazásról, pedig pontosan tudod: kevés az esélye, hogy összejöjjön. Mielőtt feladnád, kukkants be a fenyőfa alá, mert lehet, hogy ott vár az utazás. Sokan szeretnek, és tudják, hogy mi a vágyad.

 

Bika

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Mindennel időben elkészülsz. Olyan fenséges falatokkal várod a vendégeidet, mint kevesen, de szánj időt magadra is. Ne legyél a konyha rabja, mert akkor nem fogod kiélvezni az ünnepi pillanatokat. Vannak dolgok, amelyek megvárnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel még az ünnep kedvéért sem vagy hajlandó felfüggeszteni a vitát. Ez nem a legszebb dolog, de legalább önmagadat adod, és így nem kell megjátszanod magad. Ha viszont mégis meggondolod, merj változtatni az elképzeléseiden.

Karmikus feladatod: Lepd meg a családodat, és változtass a megszokott külsődön. Sikert sikerre fogsz halmozni, mert végre bátor voltál, és a belső értékeid mellé fantasztikus külsőt varázsoltattál magadnak. Ne sajnáld rá az időd és a pénzed, mert megéri.

 

 

Ikrek

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Ne lepődj meg, ha a fa alatt nem azt találod, amit szeretnél. A családod most nehezebb anyagi helyzetben van, mint eddig valaha, ezért ne legyen rosszkedved, inkább örülj önfeledten annak, amit kaptál. Különben is, a szeretetnél, amely körbevesz, nincs nagyobb kincs.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, aki lekési az ünnepi vacsorát. A szüleid ettől teljesen kiborulnak, pedig ez mindenkivel megeshet. Állj mellé, és vedd a szárnyaid alá, mert különben egyedül és magányosnak érezheti magát.

Karmikus feladatod: A munkahelyeden minden a legnagyobb rendben, de a céges bulin tarts mértéket az alkohollal, még akkor is, ha a kollégáid gátlástalanul vedelnek. Különben kifecseghetsz titkokat, és ebből aztán az új évben nagy galibák lehetnek.

 

 

Rák

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Ügyesen vásároltál, ezért megúsztad az anyagi nehézségeket, mindenre jutott, amire szeretted volna. Nincs is nagyobb boldogság a számodra, mint látni a szeretteid örömét, amelyet a csúcsszuper, ötletes ajándékaiddal szereztél.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel ritkán beszéltek, most viszont túl kell esned a kötelező pofaviziten. A legjobb megoldás, ha mosolyogsz mindenen, mert azzal minden nehézséget át lehet hidalni.

Karmikus feladatod: Az ünnep előtti utolsó percig dolgoznod kell. Ennek a kedvesed egyáltalán nem örül, de erőt vesz magán, és mindent elkészít, hogy amikor te hazaérsz, csak egy kellemes fürdőt kelljen venned, és máris odalibbenhess a karácsonyi asztalhoz. Este aztán legyél hozzá nagyon kedves, az sem ártana, ha a legszexibb hálóingedet vennéd fel, és teljesítenéd minden kívánságát, hiszen nagyon megérdemli.

 

 

Oroszlán

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Ne bonyolítsd túl a dolgokat. Hajlamos vagy most is a tökéletesre törekedni, ezért aztán agyonhajszolod magad, és mire élvezhetnéd az ünnep fényét, véget ér. Lassíts le, és élvezd úgy a dolgokat, ahogyan „puffannak”.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lesz karmikus kapcsolatod, akire most még nagyobb figyelmet fogsz fordítani. Legyél vele nagyon odaadó, mert ezzel tudod neki a legnagyobb örömet szerezni. Meg kell mutatnod neki, hogyan élvezheti a vissza nem térő pillanatokat.

Karmikus feladatod: Nem kell diétáznod, de azért jól teszed, ha nem eszel összevissza mindent, mert könnyedén elcsaphatod a pocakod, és akkor lőttek a boldog hangulatnak. Nemcsak a saját kedvedet rontod el, hanem a környezetedre is ráijeszthetsz, arról nem is beszélve, hogy mindenki téged akar majd ápolni.

 

 

Szűz

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Szíved tele lesz szeretettel, amellyel elárasztod a környezetedet. Mindenki boldog lesz körülötted, mert ezt sugárzod. Rájössz, hogy a pozitív energiáknak és a pozitív gondolkodásnak óriási ereje van, amelyet ha valaki jól használ, csodákra képes, és te most pont ezt teszed.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki magányosan tölti az ünnepeket. Csúnyán átverte a pasija, akivel te hoztad össze. Ne érezd kényszernek, hogy melléállj, csak akkor, ha azt őszintén teszed, mert még egy pofára esés nem tenne jót neki.

Karmikus feladatod: A munkahelyeden semmi dolgod, csak alibizni jársz be, de azt nagyon jól csinálod. A főnököd teljes megelégedéssel beszél rólad, sőt még az is lehet, hogy most születik meg a gondolat a fejében az előléptetésedről. Ez végre anyagilag is meghozná a sikert és a nyugalmat.

 

 

Mérleg

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Az ünnepeket lehet, hogy az otthonodtól távol, külföldön kell töltened. Egyrészről fantasztikus lesz, mert egy másik kultúra csodáiba tekinthetsz be, másrészről magányosnak érezheted magad, mert a szeretteid messze lesznek tőled, de a gondolat erejével képes leszel közel érezni magadhoz őket.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit mindig nagyra tartottál, de most rá fogsz jönni, hogy neki is vannak hibái. Ettől aztán sokkal jobban fogod értékelni a saját erényeidet.

Karmikus feladatod: Hirtelen lobban lángra a szíved, és képtelen vagy ellenállni. Izgalmas kalandba bonyolódhatsz egy olyan pasival, akit nemrég ismertél meg. Nagyon jó lesz a hangulatod, és ez a külsődön is meg fog látszani. Ragyogsz, mint egy gyémánt, és élvezni fogod az élet minden percét.

 

 

Skorpió

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Spontán módon kezeled az ügyeidet, ettől aztán minden megy, mint a karikacsapás, és még ki sem fáradsz. Mindenre lesz energiád bőven. Még arra is, hogy békebíró legyél egy családi vitában, amely egy semmiség miatt pattan ki, de hatalmas veszekedés lesz belőle.

Karmikus kapcsolatod: Egy rég nem látott ismerőssel találkozhatsz, aki teljesen felkavarja az érzelmeidet. Olyan helyzetbe fogsz kerülni, amiért sokat irigyelnek. Eddig biztos voltál magadban, de most nem tudod, hogy hányadán állsz. Ettől aztán teljesen összezavarodsz, és több dologban meglepően cselekedsz, ami nem biztos, hogy baj.

Karmikus feladatod: Jó lenne, ha nem mennél bele olyan tréfákba, amelyek miatt akár egy barátságod szakadhat meg. Ha nagyon vicces kedvedben vagy, akkor inkább nézz meg egy vígjátékot, vagy olvass képregényt. 

 

 

Nyilas

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Kezd a pasidból eleged lenni, de az ünnepek miatt még nem akarod kitenni a szűrét. Pedig jobban járnál, mert titkon ő is ezt fontolgatja. Még mindig jobb magányosan tölteni a karácsonyt, mint színészkedve. Legyél őszinte magadhoz, és akkor nem lesz kérdés, hogy mit tegyél.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz karmikus kapcsolatod, aki nem fogja fel, hogy karácsony van, és még most is azt várja el, hogy kőkeményen dolgozz. Hagyd rá, higgye azt, hogy a kedvében jársz, de persze te közben azt teszed, amihez neked van kedved. Most úgysem fog ellenőrizni, mert ahhoz már lusta lesz.

Karmikus feladatod: Családod szeretete magával ragad, és annyira jól fogod érezni magad, mint már régen nem. Egy szempillantás alatt elfelejted az összes gondodat, és önfeledten tudsz örülni mindennek, amit ez a hét tartogat számodra.

 

 

Bak

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Nehéz lesz a pasidra hangolódnod, mert homlokegyenest más elképzelései vannak, mint neked. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudtok közös nevezőre jutni, csak nagyon nehéz lesz, és amikor úgy érzed, hogy sikerült, egy másik dologban elölről kezdődik az egész. Ebből az ördögi körből nem fogsz kiszállni.

Karmikus kapcsolatod: A testvéreddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nem vagytok jóban, de most a szeretet ereje összehoz titeket, és mintha semmi sem történt volna, ott tudjátok folytatni a kapcsolatotokat, ahol abbahagytátok annak idején.

Karmikus feladatod: Anyagi gondjaid megoldódnak, és most kevesebbet kell dolgoznod. Használd pihenésre ezt az időt, mert ha lótsz-futsz a karácsonyi forgatagban, teljesen kifáradhatsz, és nem lesz kedved semmihez. Nem éri meg, ajándék helyett bűvöld el a családodat az elégedett kisugárzásoddal.

 

 

Vízöntő

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Egy barátod olyan bejelentést tesz, amelytől a szavad is eláll. Ettől aztán az ünnepi kedved is alábbhagy. Ne akadj ki, mert általában te leped meg a környezetedet, és most, hogy ez fordítva van, legalább te is megtapasztalhatod, milyen. De könnyedén túl tudsz jutni a személyes ellentéteken, és ettől lesz fantasztikus az ünnep.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, aki most boldogan teljesíti minden óhajodat. Neked ez kicsit kellemetlen, mert nem szoktad meg, hogy ennyire körbeugráljanak. Jobb, ha ezt tisztázod vele, nehogy menet közben ne értse a viselkedésedet.

Karmikus feladatod: Tökéletes házigazda leszel. Nincs miért aggódnod, mert minden remekül fog sikerülni. A vendégek ültetésénél azonban legyél figyelmes, és ne ültesd egymás mellé azokat, akik nincsenek túl jóban.

 

 

 

Halak

Karma horoszkóp dec. 19.-25. Karmikus kötelességed: Tele van a szíved szeretettel és odaadással, szinte mindent megteszel, hogy a családodnak tökéletes legyen ez az ünnep. Közben ne feledkezz meg azokról a barátokról sem, aki nem lehetnek most veletek. Ha másként nem megy, legalább hívd fel őket telefonon.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akitől sokban függsz. Vegyél neki egy különleges ajándékot, és azzal egy kis időre elvarázsolhatod. Még az is lehet, hogy viszonozza, és az nem lesz olcsó ajándék. Te inkább válasz kreatívan, mert az célravezetőbb.

Karmikus feladatod: A nagytakarítást ne hagyd az utolsó percre, mert csak kapkodás lesz, és nem tudsz alapos munkát végezni, aztán az ünnepek alatt amiatt fogsz morgolódni, hogy miket nem csináltál meg. Ha mégis elcsúszol, vond be a családodat, mert több szem többet lát, több kéz többet tud fogni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top