nlc.hu
Aktuális
A megújulás pillanatai

A megújulás pillanatai

Tavasszal nemcsak a természet újul meg; testünk, lelkünk is vágyakozik a felfrissülésre, a fényre és a boldogságra. Tippjeink segítségével egyszerûen szabadulhatnak meg a téli szürkeség nyomaitól, az észrevétlenül lerakódott súlyfeleslegtõl, az ideges, nyomott hangulattól.

Testprogramunk nem terheli a szervezetet, mégis izmokat építhetnek; haj- és arcfestési fortélyaink üdeséggel ajándékozhatják meg; divattanácsaink pedig ötleteket adhatnak a ruhatár megújításához. Színpompás tavaszi pezsgésünk Kecskés Karinára, az Új Színház művészére is hatással volt, ő is megfogadta szakembereink útmutatásait.






1 . A szezon árnyalatai

Vége a szürkeségnek, jönnek a színek!
A sminkben hódítanak az arany, a barack, a türkiz, az orgona és a citrus árnyalatai, különlegesség a rózsaszín meg a piros szokatlan kombinációja: a szemhéj Botticelli rózsaszínben, az ajak a Borgia vörösben ragyog. Divatos még a szemek körül a nevadazöld és a tuaregkék, míg az orca diszkrét rózsafa fényben fürdik. A sminkmesterek azt javasolják, hogy a neszesszerbe két szempillaspirált is tegyünk: egy éjfeketét vagy szénbarnát, amellyel a tövektől a végekig színezünk, majd mielőtt megszáradna, a végeket árnyaljuk kékre, zöldre vagy lilára!

Az alapozók világosak, áttetszők, ettől a bőr természetes hatású. A pirosítóval bánjunk csínján! A szájfény a smink fontos eleme, önmagában, vagy a rúzsra téve is használhatjuk.

(Aki pedig úgy érzi, hogy a legújabb smink elkészítéséhez némi segítségre lenne szüksége, az a jövő heti Nők Lapja Szépség rovatában részletes útmutatót kap. Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan készült az arcfestés.)


 2. A színek hatása

A színek hatnak hangulatunkra és energiát juttatnak testünkbe. A lakásba attól függően helyezzünk el színes tárgyakat, hogy mit szeretnénk elérni!
 




Sárga:
oldja az idegességet, és enyhíti a szellemi fáradtságot.

Piros: fokozza az életerőt, és fölpezsdíti a vérkeringést.

Lila: nyugtat, és erősíti a meditációs készséget.

Indigókék: álmatlanság és migrén ellenszere.

Zöld: harmóniát ébreszt.

Narancs: növeli a vitalitást és megemeli az energiaszintet.
 





3. Újra itt a rövid!



Végre ismét kényelmes miniben járhatnak azok a hölgyek, akik a téli lustálkodás alatt nem szedtek fel túl sok plusz dekát.

Ha mégis, akkor sincs ok az elkeseredésre, a későbbiekben találnak karcsúsító programot is, amellyel nyárig biztos formába hozhatják magukat. A komfortérzetet fokozza, ha sportos stílusú, elasztikus fazonok közül választunk.







4. Pirosító: krém vagy por?


A pirosítótól megjelenésünk frissebb és fiatalabb lesz. Ha előzőleg púdert vittünk fel, akkor por pirosítóra van szükség, különben a festék rétegesnek (vakolatszerűnek) hat. Színezett nappali krém vagy alapozó esetén, a krémpirosítót az ujjbegyekkel kenjük fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top